Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

WIIIII, midva greva pa na Rooooodos!!!! :D

Sva se dans prijavla za poročno potovanje, pa se greva razvajat v Magic life Rodos!
Jeeeeeeiiiii, bova se vrnila debela dva pujsa, ko naju bojo tko futrali!
Jadranje, tenis, aerobika, savna, masaže, šampanec, vseeeee v ceniiii JEEEEIII :razz:
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Thrashy napisal/-a:mi kera zna povedati koliko stane recimo za ene 7 dni potovanje v Grčijo, pa kaj cena vse vključuje? Zanima me čisto informativno ker imam v mislih, da bi tut midva z lubijam šla letos poleti v Grčijo namesto na že zelo znano in malo "zguljeno" Hrvaško........
lp.........

mal pejt po turističnih agencijah, pa poberi kataloge, potem pa doma malo preštudiraj!!
Peek-a-boo!
snopi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snopi »

A je kdo že bil na Karpatosu ali Lesbosu. Z družbo se odločamo med tema otokoma pa bi rad več informacij.

Plaže, zabava, veter, ljudje, hrana, cene,...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

eternity napisal/-a:a gre kdo slučajno letos na ios??ni gremno z mondialom, in sicer od 17.-26. 8. pa me kr mal skrbi da bomo sami tam,ker ne poznam nobenga k bi se prjavu na ta termin, letos gredo usi na krf:S

tku ti povem..mi smo letos tut rekl da gremo v Grčijo-sicr Krf z Mondialom, pa so nas po domače povedal zajebal..en tedn nazajso nam odpovedal...so pa ponudl da gremo polet pa smo odklonil..tku da merkejte da vas ne zajebejo tku k so nas, k Mondial je ubistvu dobra agencija samu za Španijo k jih večina gre tja. sm se pa menila z voznikom k vsaku letu tja voz pa je reku da ma mondial tm vse podkuplene pa te fore in da je za Mondial španija zlata jama. tku da ne bit razočarana če boste bli tm lačni&žejni...

tu je sm moja plat ne se zdej zanašat tuk na mojo izjavo ;D..upam da boste saj vi užival
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

simona kaj pa je blo narobe?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

tku je blu da smo se najprej za črno goro prjavl pa so ns skenslal da se gre šele septemrba mi smo pa za prvomajske hotl it pa smo se za Krf prjavl pa pol k smo že vse plačal..avans, zavarovanje, vse pakete in zglavn pol še 2 obroke(se prav vse plačal!) nas pokličejo da ne moremo da se gre šele julija. pol smo rekl da nej dajo dnar nazaj pa so rekl da ne da če gremo julija da ni fore da ga nazaj dajo..hallo..pol smo pa na jupiter šli da bi sm prenesl pogodbe pa so rekl da mondial tu velikim nardi in da če smo njihovi nas ne vzamejo pol smo pa zagrozl s tv in časopisem MOndialu(smo jim dal celu na izbiro pop tv al tv slo ;D) pol so pa rekl da kao nas je blu premal in da jim je žal(kao) in da gremo lahk za isti dnar v Španijo in pa tist paket za 15ooo nam podarijo pa smo rekl ok...se prav plačal smo 55ooo za španijo-ful zakon, pol nas pa kličejo da če gremo za en dan več da nej damo še 5ooo, pa da nam unga paketa ne dajo zastonj ampk sm 15%popust..hallo.

fora tle je pa bla da pa nismo bli cel class ampk sm 10, druge gredo v španijo ne v grčijo..in so nas pomoje zarad tega odfučkal. zdej smo se pa odločile za Španijo, če pa ne bo ok me boste vidl na pot-tv al pa na rtv slovenija(kar si bodo pač sami zbral) k se bom kregala...sej vam bom poslala pozdravček k me bodo snemal.... :D

gemini napisal/-a:simona kaj pa je blo narobe?

kje si bla pa ti na maturancu?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

hehe ti kr :D

jst grem julija na Krf :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

hehe..vidš če bi jst njih poslušala bi se julija srečale lahku... :D
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

**SiMoN@** napisal/-a:hehe..vidš če bi jst njih poslušala bi se julija srečale lahku... :D

ste se kr dobr odločle, krf se ne more primerjat s španijo...
IOS je pa že druga pesem :cool:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ja upam da smo se res prav...k drgač bo pa kriza..
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

bordyka napisal/-a:mas eno stran na netu-ce rabs lah dam naslov, kjer mas vremensko napovedet z 10 dni naprej, pa ce bi ti takrt kej koristl?? je natančna no...

glede vremena je pa tko. vreme je koticen pojav, zato ga lahko napoves max za 3 dni naprej pa se to ni cist zihr - najboljs zihr je edino dan naprej. tk da tale za 10 dni... ne bo drzal.
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: na sončni strani alp
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nora_ovca »

js grem letos polet 10.7. v grčijo za desed dni, se že kr veselim
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

Jaz bi šla na Rodos. A je že bla katera tam in kako je ?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

uuu jst... super je na Rodosu... res... men je blo ful všeč in bi še šla... ampak si morš najt hotel prov v mestu Rodos... ker drgač imaš tud ogromno enih hotelov par km stran, ampak je bl dolgcajt tam ker se nič ne dogaja in še problem maš lahk s prevozi... v mestu je pa skoz živahno in se dogaja pa stari del je ful lep... tak srednjeveški... res priporočam :gut:
The secret of success is consistency of purpose.
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

micamaca napisal/-a:uuu jst... super je na Rodosu... res... men je blo ful všeč in bi še šla... ampak si morš najt hotel prov v mestu Rodos... ker drgač imaš tud ogromno enih hotelov par km stran, ampak je bl dolgcajt tam ker se nič ne dogaja in še problem maš lahk s prevozi... v mestu je pa skoz živahno in se dogaja pa stari del je ful lep... tak srednjeveški... res priporočam :gut:

Kakšne so pa plaže? In kako je šoping tam , sem slišala da imajo ful cunj in torbic?
Odgovori