Sva se dans prijavla za poročno potovanje, pa se greva razvajat v Magic life Rodos!
Jeeeeeeiiiii, bova se vrnila debela dva pujsa, ko naju bojo tko futrali!
Jadranje, tenis, aerobika, savna, masaže, šampanec, vseeeee v ceniiii JEEEEIII

Thrashy napisal/-a:mi kera zna povedati koliko stane recimo za ene 7 dni potovanje v Grčijo, pa kaj cena vse vključuje? Zanima me čisto informativno ker imam v mislih, da bi tut midva z lubijam šla letos poleti v Grčijo namesto na že zelo znano in malo "zguljeno" Hrvaško........
lp.........
eternity napisal/-a:a gre kdo slučajno letos na ios??ni gremno z mondialom, in sicer od 17.-26. 8. pa me kr mal skrbi da bomo sami tam,ker ne poznam nobenga k bi se prjavu na ta termin, letos gredo usi na krf:S
gemini napisal/-a:simona kaj pa je blo narobe?
bordyka napisal/-a:mas eno stran na netu-ce rabs lah dam naslov, kjer mas vremensko napovedet z 10 dni naprej, pa ce bi ti takrt kej koristl?? je natančna no...
micamaca napisal/-a:uuu jst... super je na Rodosu... res... men je blo ful všeč in bi še šla... ampak si morš najt hotel prov v mestu Rodos... ker drgač imaš tud ogromno enih hotelov par km stran, ampak je bl dolgcajt tam ker se nič ne dogaja in še problem maš lahk s prevozi... v mestu je pa skoz živahno in se dogaja pa stari del je ful lep... tak srednjeveški... res priporočam