Ginekologija [Združene teme]
ej sončk...
ni panike če ni redna... sploh če se ukvarjaš s šprtom, hujšaš...
to sm jest za mojo sestro sprasvala (isto stara), pa mi je rekla, da ni panike...
ce pa ne misls bit vec dolg nedolzna, pol pa...
odloc ce sama... ce bos se nedolzna pred prvim preglodm, te itak ne bo pregldu ginekolog, sam mal se bosta pogovrila...
ni panike če ni redna... sploh če se ukvarjaš s šprtom, hujšaš...
to sm jest za mojo sestro sprasvala (isto stara), pa mi je rekla, da ni panike...
ce pa ne misls bit vec dolg nedolzna, pol pa...
odloc ce sama... ce bos se nedolzna pred prvim preglodm, te itak ne bo pregldu ginekolog, sam mal se bosta pogovrila...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
js pa ne vem kaj nj- bi začela jemat kontracepcijske al ne? a je blo kiri kdaj žal al pa kej? kr mam kr dost zapletov okol menstruacije (bolečine, slabost...), ampak zadnje čase je dost bolše... sm pa slišala da lahk tabletke odpravjo večino težav...sam men se jih po pravic povedan še ne da začet jemat... in sm čist mim kr se ne znam odločit...ne da se mi pa tri mesce na ginekologa čakat pol pa se odločit da neb mela 

...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
kako povedati mami da bi rada h ginekologu(tabletke)?
Mene pa zanima kko pripravit mamo da ji poveš da hoces it k ginekologu po tabletke, s tem da je ona proti spolnim odnosom kr misli da sm premlada, naj ji nc ne povem pa sama grem?ali naj ji zaupam pa pocakam na njeno reakcijo?
Re: kako povedati mami da bi rada h ginekologu(tabletke)?
BrEsKa napisal/-a:Mene pa zanima kko pripravit mamo da ji poveš da hoces it k ginekologu po tabletke, s tem da je ona proti spolnim odnosom kr misli da sm premlada, naj ji nc ne povem pa sama grem?ali naj ji zaupam pa pocakam na njeno reakcijo?
ja jst na tvojem mestu bi ji povedala sej je to v tvoj + če boš zaščitena. Al bi tvoja mami rej vidla d boš pršla z bebico domov

Po mojem, če ji boš lepo povedala in vse razložila mislim, da ne bi smel bit kakšnih težav. Sej, če je pa tok proti se pa zmenta za en določen čas napr. 3 mesece, da še počakaš pa da greš pol po tabletke.
No razn, če si z tipam (kar predvidevam, da si, če hočiš met tabletke) šele kak mesec pa pri tvojih 16. letih bi jst tut še mal počakala, vsaj še malo

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jst bi mamici pač razložila, da nisi premlada ker si tok zrela, da razmišljaš o zaščiti in če imaš resnega fanta pa sploh. Jst sama sploh nism mamici povedala da grem k ginekologinji in sem šla pač sama. pa je enkrat zvedla pa ni nč rekla al pa kej težila.
če se nebo strinjala pa pejt sama.
če se nebo strinjala pa pejt sama.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
eh moja je vedla da grem k ginekologu (k me je ona spravla) mela sm dobrih 16 let...
sam za tebletke ji pol nism povedala, k sm jih zacela jemat... oz. sm ji povedala k sm domov prsla, da sm jih sla iskat, k itak ne bi mogla celo vecnost skrivat skatle...
pa najprej je bil sok za mami... kar je logicno... ampak pol je sama rekla, da je bols da tko, k pa da bo ona babica (jest mamica) tko zgodej....
ucas ni tko hudo k se zdi
sam za tebletke ji pol nism povedala, k sm jih zacela jemat... oz. sm ji povedala k sm domov prsla, da sm jih sla iskat, k itak ne bi mogla celo vecnost skrivat skatle...
pa najprej je bil sok za mami... kar je logicno... ampak pol je sama rekla, da je bols da tko, k pa da bo ona babica (jest mamica) tko zgodej....
ucas ni tko hudo k se zdi

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
mene pa neki zanima. včer sm bla pr ginekologu in mi je odkrila cisto na desnem jajčniku. nč mi ni hotla reč o tem, k sm jo vprašala, sam da bo najverjetneje samo počl pa nej pridm čez 2 mesca. sam pol sm mami vprašala pa je celo paniko zagnala, da js sm premlada da bi to mela, da kao to ženske dobijo k so starejše, pa da se to loh razvije, da je loh nevarn pa ne vem kaj vse. zdej me pa zanima a je mela kera podobno izkušno?? pa mami mi je še rekla da je to loh posledica tabletk, do zdej sm jemala cileste včer mi je pa dala diane35. mami je ful proti temu da jih jemlem tko da ne vem a nej ji verjamm al je to sam še en izgovor da bi jih nehala??? bye
Ja, jst sm tud imela cisto na jajčniku, pri enih 24,25 letih, se mi zdi.
Tko v aprilu jo je videla na pregledu, pol sm morala prit čez 4 mesece spet in je ni bilo več!
Zginla sama od sebe, tud men je rekla, da je to večinoma tekočina in je pač verjetno "steklo" ven.
Tudi jaz sem jemala cilest in jih še vedno, ni nič rekla, da bi morala menjat, razen, če bi sama želela.
Tko v aprilu jo je videla na pregledu, pol sm morala prit čez 4 mesece spet in je ni bilo več!
Zginla sama od sebe, tud men je rekla, da je to večinoma tekočina in je pač verjetno "steklo" ven.
Tudi jaz sem jemala cilest in jih še vedno, ni nič rekla, da bi morala menjat, razen, če bi sama želela.