Hely_3 napisal/-a:Jaz misli, da sedaj prebolevam bivšega s temu tipam k sva skupej. A pa obstaja možnost, da ta veza traja al je obsojena na konc? Kaj mislite?
Ce sedanjega primerjas z bivsim, je boljse da ze zdaj koncas.
Se strinjam, da popolnoma pozabis bivsega z drugim. Ampak prej moras pri sebi vse razcistiti, kar te muci glede bivsega, ker drugace prej ali slej v novi zvezi poci. Nekaj ti manjka. Jaz sem prvic rabila dve leti, da sem enega dokoncno pozabila, je pa res tudi, da sva ves ta cas kdaj pa kdaj zabluzila. Sama pri sebi sem vedela, da mi to ne ustreza, da zelim nekaj drugega. Vseeno sem mu pa vedno ''podlegla'' in vsakic sem mu vse oprostila. Ampak to sem lahko koncala sele, ko sem spoznala drugega, ki mi je ocaral se bolj kot prvi. Resnicno sem se zaljubila, imela sem ga zelo rada ampak sedaj je tudi to konec. In od tega je ze tudi minilo nekaj casa in se vedno pomislim kdaj pa kdaj na njega, se vedno so veceri, ko bi bila najraje z njim in vem da bo to vedno tako, dokler ne bom spoznala drugega, ki me bo ocaral in popolnoma prevzel. Le tako bom nehala misliti na bivsega.
Sedaj Hely_3 sama pa najboljse ves, kako se pocutis ko si ob njem. In ce ob njem mislis na bivsega, koncaj stvar cimprej.