Ali me vara?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objava Napisal/-a curlly »

hehe zvoncica k da bi me poznala :)
ja tkole je..odločila sm se da se 1 tedn ne vidva da jst nekak pošlihtam vse stvari v moji glavi itd, potem bova pa vidla..pa če mi še zmer ne bo čist ok, bom še podaljšala čas k se ne bova vidla in tko..pa upam da bo ratal..da se bo vrnu tist lep občutek k je biu prej..

tebi pa hvala za vse nasvete!:* pa vsem ostalim tudi!

lepo se mejte, papa

curlly
..jer samo dobrim curama,
uvek se ružno dešava..
buddy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a buddy »

curlly napisal/-a:buddy mi narediš eno fuul veliko uslugo?prosim če mi poveš kako je ona lahko šla čez to?kako je lahko pozabila oz. se sprijaznila s tem?al pa če kr njo vprašaš..ker jst se borim zdej z raznimi slikami in besedami v glavi..ena stran me vleče h njem druga odbija k se takoj spomnim une ženske in besed pa takooo rada bi, da bi blo vse ok spet.. :cry:

pa sploh ne štekam..res me je prosu naj mu oprostim itd..ampak to sam tko ne vem jst vem da če bi blo obratno bi mu nonstop morila tud če bi mi reku da ne smem..jao :(

potrebovala je kar nekaj časa da se sprijazni s tem. ni vedela kaj naj naredi, ni vedela če mi lahko spet zaupa, vendar jo je ljubezen premagala in se je odločila da bo tvegala in sam sem ji dokazal da se ji je splačalo. potrebovala je nekaj časa da se je navadila na vse skupaj, kakšen mesec je bila zelo nesigurna vame. ko pa je videla da se trudim in da sem se zares spremenil, takrat mi je spet začela ponovno zaupati in od takrat naprej samo nadgrajujeva to zaupanje. upam da sem ti vsaj malo pomagal.
LP
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

Se mi kr smili..no, tkole je, še 1x poskusiva in če zdej zaserje sva opravla za vedno..ne mislim zapravlat cajta z bedaki.. :)

hvala za nasvete & mišljenja!

papa:*

curlly
uvek se ružno dešava..
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

ej a sma mi2 imele istiga fanta? :) namreč meni je moj fant to tudi naredo, pa enako je blo pri njemu z eno punco preden je začel z mano hodit.
jaz pa sem zasledila podobno kot ti sam takrat je bil še irc ful popularen, sem loginge preprala in me je tudi skoraj kap zadela ko sem tisto brala. takrat se ga tudi pustila...in budala potem nazaj vzela.

iz svojih izkušenj ti povem da ne bodi naivna in ne bit z nekom ki si za tvojim hrbtom dopisuje z neko žensko ki mu je nekoč nekaj pomenla- ali še zdaj, sploh pa take stvari.
ker pol lahko sledi še kakšno varanje, kot se je meni zgodlo.

meni se je tip tudi jokal pa nekaj govoro kak me ma rad pa obljublal ne vem kaj vse, pa da sem edina in bla bla,...
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

ojej! :( :( :(
uvek se ružno dešava..
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

ja dobesedno ojej :( ampak še hujše je da sem to prenašala 3 leta, upam da ti tega neboš.

malo si le daj moj nasvet k srcu vzet. mogoče le ni taki karakter ko moj ta frajer a moški so ...moški :D
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, vem.. sej sm v dvomih še.. ampak sm se odločila, sam ena majhna napakica in gre,leti adijo..!
uvek se ružno dešava..
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

punca, ko bi ti vedla kak sma si mi2 podobne...ne morem vrjet...
vse to sem govorila jaz, ej čist enaki stavek sem jaz izjavlala, ampak sem pol vedno popustila ko je nardil kako napako, no en čas je palilo pol pa spet vse enako.

jaz vem kak ti je še predobro te razumem, ker vem da maš enaki problem ko sem ga mela jaz.

odloči se in to pametno :wink: ali pa res mu daj še eno šanso ampak res zadnjo, ker to pol nikam ne vodi.
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

joj zgleda se to dostim dogaja.. sej te "slišim", samo nekako mislim, da mu moram dat še 1 možnost ampak tokrat ZADNJO tko kot si rekla.. ker drugače res ni vredno vztrajat in jst tud ne mislim kr tko mižat in požirat vse kar skuha..če še enkrat zajebe se loh kr jeb*!tko :)
uvek se ružno dešava..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*teyci* napisal/-a:ej a sma mi2 imele istiga fanta? :) namreč meni je moj fant to tudi naredo, pa enako je blo pri njemu z eno punco preden je začel z mano hodit.
jaz pa sem zasledila podobno kot ti sam takrat je bil še irc ful popularen, sem loginge preprala in me je tudi skoraj kap zadela ko sem tisto brala. takrat se ga tudi pustila...in budala potem nazaj vzela.

iz svojih izkušenj ti povem da ne bodi naivna in ne bit z nekom ki si za tvojim hrbtom dopisuje z neko žensko ki mu je nekoč nekaj pomenla- ali še zdaj, sploh pa take stvari.
ker pol lahko sledi še kakšno varanje, kot se je meni zgodlo.

meni se je tip tudi jokal pa nekaj govoro kak me ma rad pa obljublal ne vem kaj vse, pa da sem edina in bla bla,...

Smo že 3 z istim..? :)
Oz., preveč priljubljen način precanja je bil tale irc :roll:
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

al pa me narobe razumemo in so tipi pač TIPI in res nč ne mislijo s tistim.. jst sm čist zmedena že 1 mesc.. :?
uvek se ružno dešava..
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

ej pa ne more tip nc mislt ce si dopisuje z eno drugo! ok ne recm da ti je pac kolegica k ti prakticno ne pomen tolk velik. moj si tut dopisuje po msnju z mojo kolegico sam mi pa tut pove kaj se je dopisvou pa to. ne mors to tko! ce te vara te vara in pika, lej enkrat sm oprostila varanje bivsimu in sm si rekla nikoli vec ker me je prevec bolel pol use skupi. res ne priporocam odpuscat takih grehov ker za take stvari ni izgovorov ne glede na to kok ga mate rade!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

curlly napisal/-a:al pa me narobe razumemo in so tipi pač TIPI in res nč ne mislijo s tistim.. jst sm čist zmedena že 1 mesc.. :?

Ja, to je že res, "pač so tipi" - kar mu pa NI opravičilo da ga tkole serje za tvoj hrbtom, pol se pa probava še neki vn vlečt.

plankyca napisal/-a:in sm si rekla nikoli vec ker me je prevec bolel pol use skupi. res ne priporocam odpuscat takih grehov ker za take stvari ni izgovorov ne glede na to kok ga mate rade!

Boleče, a resnično. :(
buddy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a buddy »

ojej ste se pa razbesnele pupe :) glejte nismo vsi isti, nekateri se iz teh napak, dejansko nekej naučimo, bomo videli kako bo v njeni situaciji, upam da se bo vse dobr izšlo :wink:
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka

bomo vidli......
uvek se ružno dešava..
Odgovori