S katero ocene bi ocenili sebe

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Ja zdej pa ne razumem zakaj ma Joško kr naenkrat velik ego, ker se je pač ocenil z 10ko? Hvala bogu, da se človek tok ceni :D Pa čist nč ni narciska :D

Jst sm pa ponosna nase, tut če nism zadovoljna z malenkostmi, k so bolj zunanje sorte ampak k celota sm pa kr uredu, mam pouhn enga smisla za humor, pa ful rada se pogovarjam, pomagam, večino časa sm dobre volje...uglavnem 9ka :)
How blind can you get and still have eyes?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

hm.. težk bi sama sebe ocenla, ampak če že morem bi rekla da sm za 9 ;D
ne vem no... glupo je sam sebe zaničvat :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Hm, hm..ja, se strinjam da se je težko realno ocenit; pa spet odvisno od dneva in razpoloženja; marsikdo npr. bi si zaslužil višjo oceno, kdo mogoče nižjo (pa ne govorim o vas tuki, nobene ne poznam); je pa lepo vidt, da se dobr počutite v svoji koži in da ste nasplošno(večinoma) zadovoljne same s sabo.

Zase ne vem kaj bi rekla..karakterno bi lahko rekla, da sem precej visoko, z nekaj pomankjlivosti, seveda - kot npr. premal samozavesti, kar potem znižuje tud mojo vizualno oceno, premal vztrajna včasih, pa prehitr znorim :? .. hm, pa bom rekla 7 ali 8. Vizualno pa.. pa recimo da tud nekje 6, 7.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple bitch* napisal/-a:
Jochie napisal/-a:cista desetka!

sem lepo vzgojen, razgledan, izobrazen, pismen, ravno prav vizualno (ne)privlacen, da se mi ni potrebno otepati deklet, ce bi me cvrli, bi dobili ogromno ocvirkov, pa se bi lahko nasteval, ampak se nocem hvaliti! :D :D :D

:D :lol: ego te daje, a :D sej prow da o sebi mislš dobr...pol tud drugi verjetno...ali pač ne.... :D

draga moja, sem taksen kot sem, kolicina in kvaliteta ljudi, ki me obkrozajo mi dajejo vedeti, da sem dober clovek in to je to. ce mi kaj pri meni ne bi pasalo, bi to skusal spremeniti na bolje. pac, so ljudje okoli mene (mama npr.), ki mi tezijo, da imam kaksno kilco (ali pa 20-30 njih) prevec, ampak pocutim se dobro, se vedno se lahko gibljem, seksam, itd, tako da...

ne vem, zadovoljen sem s sabo, to je to.

upam le, da mi ni kdo fousen! :D :D :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

gemini napisal/-a:ne vem no... glupo je sam sebe zaničvat :D

Jaz bi pa rekla, da je oboje glupo... Sebe ne cenit, al pa sebe preveč cenit. :)
Čeprav je pol vseen bolš, da se maš rad. :wink:
Pa nima to veze z vašimi 10kami, da ne bo zdej kdo hud, sej jaz sem tut lahko 10. :P :P :P
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Applebitecc napisal/-a:
gemini napisal/-a:ne vem no... glupo je sam sebe zaničvat :D

Jaz bi pa rekla, da je oboje glupo... Sebe ne cenit, al pa sebe preveč cenit. :)
Čeprav je pol vseen bolš, da se maš rad. :wink:
Pa nima to veze z vašimi 10kami, da ne bo zdej kdo hud, sej jaz sem tut lahko 10. :P :P :P

oboje je en mau :stupid: sploh ocenjevanje samga sebe, jst sm dns zadobvolna sama s sabo :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

gemini napisal/-a:oboje je en mau :stupid: sploh ocenjevanje samga sebe, jst sm dns zadobvolna sama s sabo :D

To si pa še najbolj pametno povedala... :ja:
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: na sončni strani alp
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nora_ovca »

js pa ne vem, nism zadovolna s svojo zunanjostjo in sm pa prou ponaosna na svoj značaj in optimizem
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
Mihaa
Sramežljivka
Sramežljivka

s katero oceno bi ocenili sebe

Neprebrana objava Napisal/-a Mihaa »

Kr direkt bom povedu, nč nam ovinkaru. Jest bi si dau 10+ res. Sm ful lep fant, prouzaprou kr najlepši tle ukol pa daleč na ukol. Mam najbolši karakter kr jh sploh obstaja. Ženske se skos name limajo, pa tipi tut, zej po t novm so se še psi začel :D Uglavnm res sm najbolši oh in sploh d best. Pomojm da je 10+ mal premal zame, si bom dau kr 15 čist realna ocena. Upam da navte zej hudi ker sm najlepši na temu forumu :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

A lah sam en offtopic nabijem, prosimprosim? :)
OT: Opa, L.E.P.I ma konkurenco. :P /OT
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kačica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kačica »

Čista 10.Samska pa še sanjska,hehe :blume:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

lol bageera kera dobra slikca :D hmm..jz pa 8 al pa 9..zunanjost je kr kul..recimo da bi 2 al pa 2 drobtinice spremenila. z svojiim karakterjem pa sm zadovoljna, kr mi lahko kdorkol zaupa pa ne bom zgobcala, potegnem se vedno za kolege pa tut za vsakogar ki pomoč potrebuje..u glavnem..dost stvari je ki so mi na meni všeč karakterno gledano, tut na to da mi ni problem izrazit mojga mnenja na glas v obraz (četud je negativno). gre enim parim kolegom pa dragemu edino to na živce da sm blaznooo trmasta pa zategla :) če se neki odločim, če si neki v glavo vbijem..pol bo tak pa pika. pr kakiih življ. ciljih je to dobr, drugače pa jim ni nekak všeč (ampak jz sm ponosna na to da ne odstopim od svojega prav-a..oz redko :) )..pa ponosna sm na to da nism zamerlijiva, je pa res da mam za vsakega osebka svoj kozarček v katerga se nabira..dolgo potrpim ampak ko je čez mejo ni več izhoda :) za večno :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Karakter: 8 (če sem dobre volje).
Videz: 4 (če sem dobre volje).

Povprečje pa nekje 5-6.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Erinija »

hehehe... tudi jaz si dam desetko, ker sem tako popolna tudi v svoji nepopolnosti

:D :P
...girls just wanna have fun...
Odgovori