Kdaj ste se začele ličiti
-
- Kofetarica
- Kontakt:
jaz sem se zečela v prvem letniku, pa še to bolj škrtavo, ker mi niti malo ni všeč če ma p***a tri kile pudra gor pa celo maskaro....zakaj se ne bi pokazale takšne kot smo-naravne-brez makesicer pa se sedaj,če mam preveč mozoljev nanesem malo pudraU(glih tolko da ga mam nekaj gor)
pa vščasih maskaro......samo puder res občasno nanesem, ker mam ful občutljivo kožo, pa mi še do zdaj ni nobeden puder odgovarjal.
pa vščasih maskaro......samo puder res občasno nanesem, ker mam ful občutljivo kožo, pa mi še do zdaj ni nobeden puder odgovarjal.
jst sm se prvič u sedmem razredu...sam sm se sam z maskaro kkšn let, pol sm pa začela črto pa postopoma še senčiu uporablat
sam una črta j bla kr neeeki
zdj u prvm letniku pa sam maskaro pa redko senčiu pa gloss 

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
- PurpleBitch
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Jaz sm se tud znala namazat že v osnovni in sm se tud sama namazala za valeto, pa potem še prijateljico.
Drgač sm pa začela bl se ličit v srednji šoli, najprej samo maskara...potem sm emla obdobje k sm si vsako jutro črto z eyelinerjem delala
pa sm bla pol že tko zverzirana da sm bla v treh minutah fertik..no pol sm mela s5 obdobje k se nism nč mazala...itd.
Drgač sm pa začela bl se ličit v srednji šoli, najprej samo maskara...potem sm emla obdobje k sm si vsako jutro črto z eyelinerjem delala

Mislim, da je bilo nekje v srednji šoli, že enkrat v prvem letniku... Tista leta sem ful eksperimentirala, tako z lasmi in make upom (ok, samo nisem se spuščala v kakšne ekstreme, da bi hodila napocana kot maškara in s kakšnimi čudnimi barvami las ali frizurami). Prej, čas osnovne šole, sem pa samo kdaj pa kdaj uporabila kako šminko recimo (pa še to verjetno mamino).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
- Sramežljivka