nedolžnost?
Jst sm pa prvic pri 18. S fantom sva bla ze pred tem doskrat skup, sam ni blo nc resnga. Tut jst namrec gledam na to tko, da ne rabs zgubit nedolznost sele potem ko si s fantom 3 mesce, ampak vsaka naj takrat ko je pripravljena (pa ce je to za one night stand al pa resna zveza). No potem ko sva spala skupi, sva pa zacela hodt
aja, sm pa ful vesela, da sm prvic spala s fantom, k ga mam res res rada 

Nedolžnost sem zgubila pri 15ih letih z prvo ljubeznijo, on je bil star takrt 19, najbl mi je blo všeč ker sem bila tudi jaz njegova prva ljubezn tako da je bilo še bolše, preden sva se dala dol sva hodila eno leto tako da je bilo res pošteno, ker mi ni slekel hlačk po parih dneh tako kot se to dogaja vsem ostalim kolegicam! Na žalost sva končala zaradi njega sem zabluzila prvi letnik in si skoraj vzela živlenje..obupno je bilo!!Še zdaj se mi vstavi dih ko ga vidim, božanski fant je, srečnica tista, ki bo njegova naslednja!!!
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Živio vsem skupaj!
Ko sem prvič, sem bla stara 19 let, zgodil pa se je pr men doma - v moji postli.
Sem še dons z znjim, za povrh greva zdej živet v svojo hišo, je pa moj prvi.
Men se zdi, da vse kar je recmo pred nekje 18-im letom, da je prekmalu. No sej lahko da se motm, sej so izjeme, ki jim lahko rečemo neka resna zveza in ljubezen, sam če je pa prekmal, je pa lahko pol dekletom (ali pa fantom) žal, to pa potem nima vrednosti, saj ti tisto "v prvič" res lahko ostane v spominu, pa naj bo to lepo ali slabo doživetje.
Res pa nima vrednosti, da potem menjaš partnerje kot po tekočem traku.
Kakor za koga.
Lep pozdrav!
Ko sem prvič, sem bla stara 19 let, zgodil pa se je pr men doma - v moji postli.
Sem še dons z znjim, za povrh greva zdej živet v svojo hišo, je pa moj prvi.
Men se zdi, da vse kar je recmo pred nekje 18-im letom, da je prekmalu. No sej lahko da se motm, sej so izjeme, ki jim lahko rečemo neka resna zveza in ljubezen, sam če je pa prekmal, je pa lahko pol dekletom (ali pa fantom) žal, to pa potem nima vrednosti, saj ti tisto "v prvič" res lahko ostane v spominu, pa naj bo to lepo ali slabo doživetje.
Res pa nima vrednosti, da potem menjaš partnerje kot po tekočem traku.
Kakor za koga.

Lep pozdrav!
- ninčulilika
- Sramežljivka
nism še je izgubil...čez 7 dni bom star 21 pa mi ni žau...ko bo,bo. sj obstajajo crkljanje,rajcanje pa skupno spanje in to mi zaenkrat ful zadošča...uživam 100 na uro!in mislim da tisti ki se sekirajo ker niso še,so sam podlegli kao pritisku d prej se daš dol,večji frajer si kar je bedarija!js se zdaj počutim največga ker mam punco s kero se štekava ful dobr!bom pa sporočil kdaj bom izgubil nedolžnost če bo še tema odprta!