vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete???

Saj tako ali tako vsak zagovarja svoje stališče, ampak posledice kajenja trave se šele potem pokažejo...mogoče se ti sedaj zdi kot zdravilo, ker te tako fajn pomiri, ampak šele čez nekaj let, ko se sposobnost hitrih reakcij zmanjša boš vidla da morda pa res pusti posledice... imam kolegico ki redno kadi travo in prej je imela v šoli super ocene, zares je bila pametna.. namreč skoraj nič se ni učila pa zmeraj je imela najvišje ocene in tudi zelo dobro razvito logiko, učitelji so jo imeli za nadarjeno učenko. sedaj ko pa je začela kadit marihuano sem opazila, da počasi dojema.. in to ful

saj se sploh ne da z njo nič zmenit... totalno zmedeno bitje.. najbolj pa je zanimivo to, da se poznava iz osnovne šole, ko je pri 13 začela kadit (bila je v višjem razredu od mene) in sedaj je stara 22 let, in šele zdaj so se ji začele te stvari dogajat. Čeprav je že prenehala s kajenjem (tako mi je saj rekla).
*Baby if I act like that, flipping my blonde hair back, push up my bra like that, I don't wanna be a stupid girl!*