Zoofilija :(((

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali vas seks z živalmi vzburja?

da
41
7%
ne
510
93%

Skupaj glasov: 551

Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

Najhujš pr vsem tem je, da se živali še manj zavedajo kaj delajo kot otroci pri pedofiliji. Grozn je tole, mogl bi bit prepovedan, sam neb kej preveč delč pršli :tot:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
starly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a starly »

jau,ugabno :( boge zivali :cry: :boese: ampak ker sem pred kakim leto pisala seminarsko o odnosu zenske-pes (PA DA NEBO ZDEJ KDO MISLO DA ME TO PRIVLACI!!!) sem prisla do zelo zanimivih podatkov...
1# to obstaja ze stoletja,razvilo pa se je pri starihh rimljanih...
2# zelo je bilo tudi popularno v tako imenovanim hribovskim predelom nasega planeta,ko so pastirji po vec mesecev prezivel sami z credo ovc ali koz in so pac nekako morali potesit svojo potrebo!
IN SEDAJ SE MENI OSEBNO NAJBOLJ ZANIMIVO :!:
3#vecina oseb ki jih to privlaci so zenske :eek: ki obcujejo z svojimi psi...in tudi ta oblika vedenja(ce bi lahko temu rekli tako) izvira iz preteklosti so so grajske gospe prezivele vec casa z svojimi psicki kot pa z mozem... in to se je se ohranilo do danes sloh pri razucaranih zenskah ki so nasle uteho pri psih in jim pol tudi pripisovale cloveske znacilnosti...

na zalost se tole dogaja pogostejse kot si pa mislite samo nasa druzba to zelo dobro skriva in je se vedno tabu tema.
kot mi je znano se to v tujini kaznuje na sodiscu kot mucenje in zlorabljanje zivali kako pa je to pri nas pa ne vem :nixweiss:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

:eek:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

skinny napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:OMFG keri pacienti se po svetu sprehajajo :eek:
bruhuhu

se strinjam! :freak: to je zloraba živali!pa kaj človeku navadn sex več ni dovolj al kva???pa anketa je tud zastrašujoča...13 antkeitancev vzburja sex z živalmi. ADIJO :tot: :tot: :tot:

vsak ma svoj fetiš....jst še vedno čakam nekoga, od tistih ki so napisali da jih vzburja, da nam malo pove o tem..ful bi rada vedla kaj v bistvu jih sploh vzburja....hmm....tell me plizzz :!: :)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Mislim, da ga nebomo dočakali... :juggle:
My dreams are my reality...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*pupika* napisal/-a:Mislim, da ga nebomo dočakali... :juggle:

škoda..... :(
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Pa sej veš kaj bi se potem zgodilo.. vsi bi ga(jo) napadli, da sej ni normaln(a).... čeprav bi tud sama rada slišala neki besed iz njegove strani... ker kot kaže, takšnih niti ni tako malo...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja jest ga nebi napadala.rada bi slišala sam njihovo plat zgodbe....samo če pa pogledam na različne človeške fetoše (sadizem, mazohizem in tko, pa ko si nevem kaj tlačijo punce v lulo (razne flaše, štil od metle ipd...) se mi zdi živalski fetš še dokaj normalen-s tem sevda da tud žival dejansko uživa ob tem..ne pa da en ata z debelim ku*cem nategne eno bogo malo kuro.s tem se ne strinjam..
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

*purple bitch* napisal/-a:ja jest ga nebi napadala.rada bi slišala sam njihovo plat zgodbe....samo če pa pogledam na različne človeške fetoše (sadizem, mazohizem in tko, pa ko si nevem kaj tlačijo punce v lulo (razne flaše, štil od metle ipd...) se mi zdi živalski fetš še dokaj normalen-s tem sevda da tud žival dejansko uživa ob tem..ne pa da en ata z debelim ku*cem nategne eno bogo malo kuro.s tem se ne strinjam..

res je! Tudi, ko se spomnem na mazohizem se mi naježijo dlake! Tud js bi res res rada nekoga kej vprašala in slišala njegovo plat zgodbe! Da te vzburje. če te pes liže po luli?? Mal hecno, ampak očitno ne za vse... Men je to, da se en stric spravi na kuro MUČENJE ŽIVALI!!! To obsojam...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja jst obsojam vse kar je proti živalski volji....če psu sede da nategne eno žensko naj, če mu je kul naj jo a ne, pa če ona to pusti....sam da se pa spravljajo fizično na male živali in živali ki je to proti njihovi volji, je pa zame tud mučenje ja.......
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Kdo bi razumel to? ŽIVALI + LJUDJE? hm.....js sem mal brala tista "navodila" z neta dol! katastrofa! f** in fej! Men je to tako ogabno! :sleepingcow: in žalostno!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja vsaj povejo kako in kaj da ne poškoduješ živali..... :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

*purple bitch* napisal/-a:ja vsaj povejo kako in kaj da ne poškoduješ živali..... :D

ma ja..sam vseen.. ko veš, če se en amater spravi na eno drobceno živalco! Pa 100 navodil mu ne pomaga!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mogoče za drobcene živalce res ne..a če se spravi na enga psa al pa konja pa mislm da bi blo dobro prebrat navodila, da te pes slučajno ne šavsne, al pa konj ne brcne če ga primeš za jajčka ali za preveč občutljiv del spolovila..... :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Ti neki povem? Tistga ko bi pes šavsnu al pa konj brcnu, ker bi hotu sexat z njim... kr nej ga! še dvakat bolj- še zame zraven... :roll: a sem zlobna?
Odgovori