curlly napisal/-a: da ji je vse tisto pisu to ker je biu preden sva midva začela hodit zaljubljen v njo in da je mogoče podzavestno hotu prevert če še kej čuti do nje..jao
Draga curly. Moje mnenje glede tvoje zadeve bo malce bolj negativno. Nevem koliko casa si s tem fantom ampak iz lastnih izkusenj ti povem. Ko najdes res pravo ljubezen in ko ti nek notranji glasek pravi, da je to to,...potem mi verjemi, da ni nikakor prostora za druge, kaj sele za take osladne sale...z vmesavanjem druge frklje notr.....
In tisti izgovori, ja sej se sam nevem zakaj sem to naredil...Tudi, ko te tip prevara, ti potem rece, da res nebi vedel zakaj je to naredil. Verjamem, da ti je tezko, a sama bi koncala tako polovicarsko razmerje (vsaj iz njegove strani)
Premisli, vsekakor pa velja pregovor--> Bolje pozneje, kot nikoli.
Lp.
juliet napisal/-a:Tudi, ko te tip prevara, ti potem rece, da res nebi vedel zakaj je to naredil. Verjamem, da ti je tezko, a sama bi koncala tako polovicarsko razmerje (vsaj iz njegove strani)
Ni je preveral. Neki je razmislju o tem, kar pa ni isto.
zvončica pa a je to ok da preverja po enem letu in pol ko sva že skupaj če ona kej čuti do njega al pa on do nje???tko sm zmedena..danes sva bla spet skupi in je bla cela štala..ne morem se sprijaznit nikakor..pa ga mam rada in vem da ma on mene tud sam men se zdi tko pod nivojem da mu oprostim tole če me tkoo boli.. ne vem za enkrat sva narazen..
aisha3012 vsak jih ma kamor si jih shrani..jst mam pod moji dokumenti/my chat logs..
pa jst bi še to svetovala tistim puncam k ste kle pisale zakaj berem to če ni zame itd...jst vm predlagam da tud ve kdaj pa kdaj mal preverte k nikol ampak res NIKOL ne moreš bit 100% v neki..in čeprov tole ni zame najlepša izkušnja do zdej, sm na nek način vesela, da sm prebrala tisto.. zdej vsaj vem..
aisha3012 napisal/-a:porkafiks, jaz še tega ne vem, kako se te loge preveri, ne da bi še njegove znala brat (nja, saj ga niti ne uporablja več...)!!!
razsvetlite me!!!!
Same spijunke . Ma rtf shrani na poljubno mesto, al pa ce je nor ima nastavljeno da mu avtomatsko shranjuje vse pogovore v nek folder. Tko da smo preisci disk za *.rtf datoteke.
curlly napisal/-a:pa jst bi še to svetovala tistim puncam k ste kle pisale zakaj berem to če ni zame itd... jst vm predlagam da tud ve kdaj pa kdaj mal preverte k nikol ampak res NIKOL ne moreš bit 100% v neki.. in čeprov tole ni zame najlepša izkušnja do zdej, sm na nek način vesela, da sm prebrala tisto.. zdej vsaj vem..
Se kar nekako strinjam..Sama vidiš, da je na nek način bolje, da si prišla do tega, kot pa če ne bi.
Zato tud jest ne razumem tistih, ki pravjo, zakaj greš brskat..a pol je bolje, da ne veš, če se dejansko nekaj dogaja? Si zatiskat oči pred resnico in živet v neki navidezni sreči??
aisha3012 napisal/-a:porkafiks, jaz še tega ne vem, kako se te loge preveri, ne da bi še njegove znala brat (nja, saj ga niti ne uporablja več...)!!!
razsvetlite me!!!!
Same spijunke . Ma rtf shrani na poljubno mesto, al pa ce je nor ima nastavljeno da mu avtomatsko shranjuje vse pogovore v nek folder. Tko da smo preisci disk za *.rtf datoteke.
hehehe mal si se zmotu! prvo kot prvo ne uporabljava istega compa, drugo kot drugo sploh ne uporablja msn-ja... tretje kot tretje - to me je zanimalo iz čisto političnih razlogov: ker pač vem dost o računalnikih, pa vendar tako malo v nasprotju z nekaterimi vami.... četrto kot četrto - mam zlo radovednega sodelavca, ki sem ga že dobla, da mi špijunira po msn-ju, pa sem želela preverit, če se mi logi shranjajo, pa sem odkrila, da ne, ker *rtf-jev sploh nimam razen nekih licenc od microsofta. tak, da naj se pod nosom obriše!!
pač radovedna sem bla... plain and simple! nič nisem špijunka
hm curly, pojma nimam kaj bi si sama mislila... kakorkoli pogledas, prevaral te se NI. v najslabsem primeru si je to malo zelel, no, pa sej je ze to dost bedno
na nek nacin ga razumem, pomoje je bla cist nedolzna stvar, zdej k si pa ti zvedla je pa cel hudic.
tko nekak, k ce tipa vprasas ce mu je ksna tvoja prijateljica huda, pol pa rece da ena pa res, pa ti je bedno pa si zelis da tega ne bi nikol zvedla
zvončica, sej, ful bedn občutek..kot da sm jst kej nardila..najraj bi mu nekak vrnila nazaj-mislim da bi mi pol blo lažje, sam k se nikol nism in se ne bom spuščala na tak nivo..kr neki vse skup
hm, jz bi na tvojem mestu dala tipu se eno sanso... seveda bi hotla da prekine stike z uno zensko. a vedve sta s to zensko kolegice al kaj? k jz bi se tut s kolegico fajn skregala zarad tega...
a-a nisva prijateljice..2x sm jo mogoče vidla na neki žurki k smo bli pač skupi to je pa tud vse..pa sej ona sploh nč ni kriva ker ko je on njej tist pisu je ona takoj obrnila temo..
pa nekak mu ne morem dat šanso če je pa kr po letu in pol tist njej pisu..danes mi pa reče da je tist iz obupa reku mi (da je hotu prevert če ona kej čut do njega..)..dejstvo je da on še sam ne ve zakaj je tist pisu kar mene moti ker jst hočem točn odgovor in to da se je sam hecu kot skos trdi jst ne verjamem ker zakaj se pol z drugimi v tem letu in pol nikol ni tko hecu ampak GLIH Z NJO???
po drugi strani draga zvončica se mu pa vidi da mu je fuul bed in da hoče bit z mano, že 2dni me skos prosi naj mu oprostim pa da ga vsaj kot prijatelja sprejmem ker sm mu rekla da tud to nočem več bit.. čist sm razdvojena..če bi me vsaj prevaru bi takoj vedla kako pa kaj tkole pa kr neki vsak dan visim nekje vmes