Nazaj: da neki spremenim za kar mi je full žau... in zaradi česa je ena meni blizu oseba full prizadeta...; da bi spremenila prvi dve leti gimnazije...in dejansko živela in ne vegetirala
Ustavla bi ga zdele poleti, ko mine matura ...3 mesce počitnic...ni bolšga
Naprej: da vidim kaj se bo z eno osebico dogajal; ...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Jah, definitivno nazaj, kakšno stvar nardit/popravt oz. ne nardit, pa mal me tut firbec matra za naprej - ampak določene stvari so bile do zdaj za marsikaj dobre (nekaterih pa še vedno ne razumem )
Jaz bi ga tudi zavrtela nazaj, ker mi je se vedno zal, da nekatere stvari niso vec take kot so bile. In potem bi od tam naprej spet zivela normalno, s tem da bi nekaj stvari naredila drugace in upam, da bi potem bile pozitivne posledice se pozneje, npr. zdaj Ker pa to ni mogoce, pa naj bo kot je. Pravijo, da je vse za nekaj dobro, vcasih me pa vseeno zanima zakaj za vraga je bilo nekaj dobro??
Zavrtela bi ga ene 2 leti nazaj, da bi popravla neki kar bi takrat mogla nardit, ker pa takrat tistga nism nardila me še sedaj muči.
In pa ene 6 let nazaj. Ko sm bla v gimnaziji in je blo lepo...brez skrbi,...
* tipu nebi nekaj priznala
*bolj bi se učila
*manj jedla
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
nič ne bi naredila...pustila, da gre življenje naprej svojo pot...vse kar se je zgodilo...bodisi dobro...bodisi slabo...se je moralo zgoditi z razlogom...tako, da ne bi nič popravljala...prihodnosti pa ne želim vedeti...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Mislim da lahk zdle pravič v živlenju rečem da je vse točn tak k more bit... Ne bi šla ne nazaj še manj pa naprej. Tak da "I wanna be right here right now"