Ali res mislite, da bo katera, sedaj, ko ste se v glavnem tako množično zgražale in jih (nas) obsodile za psihiatrijo voljna javno debatirati o tej temi. Vseh tistih stvari, ki so na tistem forumu sicer nisem počela, priznam pa, da sem že občutila pasji jezik na mojem mednožju. In nikakor! ga nisem silila v to.
alisa29mc napisal/-a:Ali res mislite, da bo katera, sedaj, ko ste se v glavnem tako množično zgražale in jih (nas) obsodile za psihiatrijo voljna javno debatirati o tej temi. Vseh tistih stvari, ki so na tistem forumu sicer nisem počela, priznam pa, da sem že občutila pasji jezik na mojem mednožju. In nikakor! ga nisem silila v to.
končno smo dočakali nekoga, ki je o tem pripravljen spregovorit... to smo čakali VPRAŠANJA!!!!
*pupika* napisal/-a:končno smo dočakali nekoga, ki je o tem pripravljen spregovorit... to smo čakali VPRAŠANJA!!!!
Ne, je samo nekdo na novo se prijavil, da je pokomentiral zadevo..jasno, da ne bo javno razpravljala o tem, kako ji je to fajn/whatever, ko je bla tema že tolk skritizirana.
no ja skritizirana seveda, saj je zoofilija ena huda tabu tema pa pač nevsakdanje in malo čudno a ne..sam jst bi ful rada zvedla kaj sploh jih privlači na živalih....
Ja jst sm dobila en mail enkrat k je ena ženska v dogi stayl položaju in ga vleče enmu tipu in hkrati v tistem času jo pa pes uduzati nabija
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
glamBABY napisal/-a:OMFG keri pacienti se po svetu sprehajajo bruhuhu
se strinjam! to je zloraba živali!pa kaj človeku navadn sex več ni dovolj al kva???pa anketa je tud zastrašujoča...13 antkeitancev vzburja sex z živalmi. ADIJO
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain