Jst sm prvič spala s svojim prvim resnim fantom, pri 15ih skoraj 16ih letih. Ni mi in mi tudi nikoli ne bo žal, tudi če nisva več skupaj, ker če bi se karkoli zgodilo drugače, ne bi bilo popolno.
no, jst pa pri 19 pa pol (točn:)) Blo je z mojim najdražjim, čist spontano, pa čist nč mi ni žou da sm počakala na tapravga (logično). Pa ful je blo lepo.
Ja jz pa pr 15-ih....pa nekak morm reč da mi je žal da nisem še mal počakala. S tistim tipčkom sva sicer bila skupaj 1 leto ampak ne vem...nisem bila še ready.
jaz pa sem zgubila nedolznost pri 16 (na kaksne 3 mesce prej, ce sem natancna). ni mi zal,... moje mnenje je tako, da vsak zase ve kdaj je pripravljen, zato se mi zdi neumno govorit, da je pri 16 prehitro ali pri 22 prepozno.
jst sm nedolžnost zgubila pr 15-ih!mi ni žal,čeprow bi mogoče lahk mal počakala!zdej sm pa še zmeri s tistim tipom s katerim sva v prvo!skupi sva pa že 2 mesca papa
jz bom pa tko komentirala na to... nikol ne dovolt, da ugodite fantu k vm teži da vs hoče položit... sploh če se gre za prvič... k vm bo žal, vrjemte mi...res je d sm mal mlada d to govorim...sam leta presenečajo!!
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
js pa sploh ne vem kako nej gledam na svoj prvič. stara sm bla 18 pa pou. on je biu en tip k sm ga v diskaču spoznala, in nevem ful luškan tak mačo. in men je to tok samozavest napihoval da tak tip hoče bit zmano. pa tud nism mela velik izkušen s fanti pred nim, in po kkšnem 4, 5 zmenku sva končala pr men doma, in nevem on je skoz silu silu in men je vmes ratal čist vseen pa sm si rekla no pa dej. nekak sm hotla že opravt s tem. svojo nedolžnost sm v bistvu čist stran vrgla, ker tip sploh ni verjeu da je moj prvi, k je končau se je sam obleku pa šov, komi da je na konc vprašu če sm ok. pol sm pa še zvedla da je meu babo že tri leta, bravo js ane. sam zdej k gledam, ok sigurno bi bilo lepše če bi počakala tega fanta k ga mam zdej, sam nekak mi pa tud ni tok žov ker čene bi zgubla marsker lep trenutek k sm ga mela po tem...
tiana1 napisal/-a:tip sploh ni verjeu da je moj prvi, k je končau se je sam obleku pa šov, komi da je na konc vprašu če sm ok. pol sm pa še zvedla da je meu babo že tri leta, bravo js ane.
joj, vidš, takih stvari se jaz bojim...da bi bil moj prvič z nekom ki bi me samo izkoristil. za prvič si res želim da bi blo neki posebnega, neki lepga. da bi se zmeraj z veseljem spomnla na to pa da mi ne bi bilo nikol žal
js sm pa prvič pri sedemnajstih, pa tip je tud prvič.....skupi sva bla tri leta potem pa ni šlo več. je tista ljubezen in ostalo nekako ugasnila.....vseen mi ni blo nikol žou, ker je blo full fajn....
tiana1 napisal/-a:tip sploh ni verjeu da je moj prvi, k je končau se je sam obleku pa šov, komi da je na konc vprašu če sm ok. pol sm pa še zvedla da je meu babo že tri leta, bravo js ane.
joj, vidš, takih stvari se jaz bojim...da bi bil moj prvič z nekom ki bi me samo izkoristil. za prvič si res želim da bi blo neki posebnega, neki lepga. da bi se zmeraj z veseljem spomnla na to pa da mi ne bi bilo nikol žal
ej nimaš se nč za bat!!jst sm se dala prvič dol pr 18ih..s tipom sva bla takrat skp ene pol leta in je blo ful spontano pa fuul lepo!aja pa s tem tipom sva še zdej skp in mi je on že na začetku reku da me ne bo nč silu dokler ne bom jst čist zihr da to hočm..in mi ni čist nč žou da sm tok časa čakala.ker vem da je tud mojmu tipu to neki pomenil.pa sm mela že prej tipe s katerimi bi se lohk dala dol sam sm vedno rekla ne ker sm vedla,da bom sam še ena dodatna na spisku,s katerimi se je dou dol.
K boš spoznala tapravga,boš že vedla..pa ne se bat rečt NE! ker to je čist tvoja odločitev pa samo ti boš vedla kdaj boš prpravlena!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
midva sva pa skup zdj mal manj ko eno leto, pa sem jst ful čakala ... neki sva probala pa ni kuj šlo, tko da čist dokončno in čist uradno bo enkrat kmal seprav konc 18. leta ... hmal bom 19. pa morm rečt da mi ni nč žal da nisem že s kermu prej al pa da sem zdj čakala skor eno leto. mi je všeč tako kot je.