Upam, da vama gre učenje "od rok...ups, od glave"

Hvala še enkrat! Ful sta prijazni!

ps:*ange|*, če boš dobila pa še razpravljalni naslov, se seveda priporočam! Hvala ful!

kara napisal/-a:Mene pa spet zanima, če ima še katera kak naslov z natančnimi navodili (tko kot je na maturi) za esej na slovenščini? Bi bila res hvaležna![]()
Smejkica napisal/-a:Aaaa 6ur, jao to samo izbirce al je tut redna tuki zraven, men bi se sfuzlalDrgač mamo mi tut dobrga prfoksa, pač ve kakšne fore so na maturi, ker je tut v komisiji. Sam me pa čaka tut še dost učenja, ker smo pisal sam 1kontro + poskusno maturo, tko da se sproti nism prou velik učila. No je pa res, da je ene par tem tut med rednjo snovjo, sem se pa za spraševanje učila, tko da to je pa tut neki.
*ange|* napisal/-a:gemini napisal/-a:*ange|* napisal/-a:slabo:
-slušni del poskusne mature ang... kr nekej... sam še kitajčka bi mogl dat govorit angleško...pol pa res neb nix razumela![]()
men je blo pa tist najlažje.. sm sam en prašanje falila.. pa še to zato ker sem gruntala kok se napiše čehi in preslišala d je u bistvu taprav odgovor angleži![]()
Men je tist prvi del biu u easy....sam pol me pri drugem delu ful motla muska pa prehitr je govorila...pa nek smeh vmes![]()
Nism mogla razbrat kva d fak je rekla, da je motlo tistga bedaka na dollar-juPa a ni odgovor čehi?!
Se opravičujem za OT
urszika napisal/-a:tistga bedaka na dolarju je motla nova proteza
Smejkica napisal/-a:Ja v načrtu je 6ur, sam mamo tko- 2uri redne in še 3ure za maturo.
Sej ubistvu sam 1uro manj kot vi, sam takrat se mi je ful zdel, ko sem prebrala, da mate 6ur, ker sem najprej mislna, da mate sam izbircev tolk.