_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst zacnem po novem letu
jaz tud!

ursyxy napisal/-a:Jst zdej skor 3 tedne hujšam po tej dieti in sm zgubila 6 kg.
Opazila sem, da sm zdej ful hitrej sita--> upam da se bo to obdržal, tud ko bom nehala jest po tej dieti.
darchy napisal/-a:kar nekaj jih poznam (razlicnih starosti), ki so shujsale po tej dieti, in so ostale enake.
sama se trudim, da bi se je lotila, pa me je nekako strah številke 90.
we'll see
1x se odločm da je cajt d mi gre mal dol pa zgubim 5 kil v dveh tednih pol pa pač pazm d se mi teža ustali... tko kkšn tedn al pa dva d mi teža nč ne niha... pol pa nardim kkšn mesec al pa 3 tedne premora pa lohk spet kkšno kilco odvržem... pa tud če recimo kkšn dan mal več jem, se mi ne pozna (zanč je šla 300 gramska milka ob 11ih zvečer cela... pa se mi nč ni poznal)... sam telesu morš dat čas d se privad pa je... pa pit je treba velik velik velik vode ... pa jest zajtrk. pa večerje ne. 
Rabm mal spremembe, predvsem si morm zbolsat nacin prehranjevanja, ker se zadnje cajte sam s sladkarijami basm
) hehe... Pa se ene par kilc morm it dol, tko kake 6,7 kilc. Iz 54 na 48 al pa neki tazga -velka sm 165.
Predvsem se hocm znebit spehca na trebuhu - mam namen trebusnjake valda zraven delat + s sportom se ukvarjam. Sam me pa skrbi, da bi s tem sle tut joske (kukr jih mam ze zdej bl mal) v maloro. A to gre ful?
Pa ze zdej zadne cajte velik vode spijm. Uglavnm, upam da mi bo ratal!
) Ker mam namen ze ene 3 mesce it v to, sam mi je ena se ni prnesla in zdej sm bla ful vesela,k sm jo tle nasla!
) Hehe..se gremo grupno hujsanje!
) Pa vsem zelim ful srece pr hujsanju! Povejte kako vam gre! 
LyLa napisal/-a:sam zdej nazadnje nism hujsala nacrtno, ampak zard zdravja..
miikena pa btw, teb pr 165/54 res ni treba izvajat te diete.. 14 dni mal pazis kaj jes pa ti bo slo prec dol. ne pretiravi, pa pazi na zelodec

Drgač pa itak d prsi zgubiš! Men se najprej prsi pomanjšajo pr dietah! Kok velik je pa odvisno od posameznika! Jz mam pa že naravno bol male, zdj jih pa nč ne bom več mela!