Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
*Mucy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Mucy* »

amm mene pa neki zanima..ka je za fotomodele tud pomembna visina..tak k pr manekenkah? kr js sm mala 160cm...sam me use to fuul mika :?
polish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a polish »

jest mam pa dons avdicijo pr heringu pa me zanima kako to zgleda, kaj je treba tam delat....k mam mav treme... :?:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ah naj te ne bo strah... :D
V bistvu bo ene pol ure malo nabijal, kako smo uspešne njegove punce in kazal ene slikce. Ja, mal se bo hvalu. :lol: Pa zadnjič sem slišala, da moje slikce tut pokaže (če jih še). Če kaže Uršo, sem to verjetno jaz. :tanz:
Pol vas bodo pa slikal - samo obraz, da si pač zapomnijo potem, kakšna je katera. :) In potem mogoče najbolj neprijetno... Te stehtajo in zmerijo višino, pol se moraš pa še sprehodit 1x gor in dol, da vidjo, kok dela bo treba, da boš znala lepo hodit. :wink:

Nič se bat, ni panike, sam zavedaj se, da če nisi ravno suhica, boš morala potem 100% shujšat nekje na vsaj približno konfekcijsko 36. :wink:
polish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a polish »

ok tnx...pa še en moj prjatu gre, pa ga zanima če morjo tipi isto delat
:?:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hm, ko sem bla jaz, smo ble sam ženske, sam po moje je čist isto. :)

On naj se pa zaveda, da če nima ravno lepo oblikovane postave oz. ne hodi v kakšen fitnes, bo verjetno mogu vsaj malo začet. :)

Še za Mucy... Jaz mislim, da je 160 res premalo. Vsaj pri nas je tako, da moraš bit vsaj tam nekje blizu 170. :?
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Jst sem bla včer na avdiciji. :) Jap, Urško je omenu, ja, pa Nežo tud. :) Pa ful se je hvalu s puncami itd., pa tiste, ki so ble manj kot 170 cm, jih je že takoj ven nagnal.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Mene tut neki zanima - vprasanje za vse modele: kdaj ste dobile prvo delo, po tem, ko ste se prijavle na agencijo in naredile Book?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz sem mela ful srečo, tok da na drugem castingu in pol kar skor na vsakem, sploh, če je šlo za revije. Na prvega pa sploh ne bi šla, če bi vedla, da rabim 75B modrc. Mam čist tipično fashion postavo in look, pa še in je trenutno moj tip punc. Ko te pa parkrat vzamejo malo bolj znani kreatorji, pol se ti pa kar odpre.
Sem pozabla, zakaj že mene omenja na avdiciji... Nisem ravno uspešna v tujini al pa kaj. :)
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Mensezdi da to ni naša Apple :)
How blind can you get and still have eyes?
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

Bageera napisal/-a:Applebitecc a si ti na tistem plakatu Cheek Lisca al neki tazga? :)

ja ande..js sm tut lih to hotla prašat..če ni ona je pa dost podobna..
say it right..
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

men tud ni neki preveč podobna... :?
blondinka s trnovga
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blondinka s trnovga »

Jst sm bla tud včeri na avdiciji pr Heringu, pa mi tole mal smrdi. Hoče 35 čukov za nek tečaj hoje, k ga nardiš v dveh sobotah po 8 ur. Pol pa še 50 čukov za book. Kva pravte a je za tvegat, al je nateg? :?
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

ja sam tist tečaj morš plačat pol je pa odvisn če te sploh izbere..tko da js raj ne bi no...razn če nimaš full dnara
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a obstajajo taki fotomodeli oz. take agencije ki modelel striktno slikajo samo v obraz??za kakšne revije al pa kej??
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

ja če delaš beautyje maš sam obraz(smz?)
Zaklenjeno