Pa še to me zanima. Sem iz Ljubljane in kero ginekologinjo mi najbolj priporočate? Ker bi jst raj mela žensko

Hvala že v naprej za odgovore

Geena napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje-Pač stara sm 14 in sm prvi letnik (aprila bom 15)Menstruacijo mam žeeno leto in skoraj 5 mesecev in me zanima če bi blo dobr da bi šla mau k ginekologinji sam tko na pregled, ker še nisem bla. Spolnih odnosov še nisem imela in jih tudi v kratkim ne načrtujem ampak se mi je zdel da bi blo za vsak slučaj dobr it.
Pa še to me zanima. Sem iz Ljubljane in kero ginekologinjo mi najbolj priporočate? Ker bi jst raj mela ženskoPa kje se to naročiš?
jokica napisal/-a:Geena napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje-Pač stara sm 14 in sm prvi letnik (aprila bom 15)Menstruacijo mam žeeno leto in skoraj 5 mesecev in me zanima če bi blo dobr da bi šla mau k ginekologinji sam tko na pregled, ker še nisem bla. Spolnih odnosov še nisem imela in jih tudi v kratkim ne načrtujem ampak se mi je zdel da bi blo za vsak slučaj dobr it.
Pa še to me zanima. Sem iz Ljubljane in kero ginekologinjo mi najbolj priporočate? Ker bi jst raj mela ženskoPa kje se to naročiš?
jest mam sestro k je kaksno leto starjesa od tebe... pa je tkole...
ona je mela v srednji soli predavanje ginekologinje, pa jim je kao priporočila, da je tm pr ene 16 dobr pridt na pregled...
jest sm pa prasala mojo ginekologinjo, pa je rekla tkole... itak tamala nima rednih menstruacij, sam to je zarat tega k se aktivno ukvarja s športom... pa je rekla, da lahk pride na pogovr, ce doma nima nikogar k bi ji kej povedu k jo zanima... drugac pa moja ginekologinja ne mara pregledvat punc, k se niso mele spolnih odnosev... rajs pocaka da jih majo, pa pol nardi tud cel test (jajcniki, pa vse...)... tko da milsm, da se mors bl sama odloct
Hely_3 napisal/-a:Srbi me pa na cajte me mal špikne...SAJ SEJ UMIVAM SPODAJ, da nebo katera kaj mislila. Je bolje, da pokličem ginekologinjo in ji rečem če mi lahk napiše recept za Canesten???
mily napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Dekleta prosim pomagajte.
V Celjski regiji mi prosim priporočajte kako ginekologinjoPa da je zlo dobra
![]()
Hvala
a še rabiš? ko sem še živela v celju sem hodla k Dr. Suzani Peternelj. je ful, ampak res ful prijaznavsaj takrat je bila in ko sem bila prvič pri njej mi je razložila čisto vsako stvar preden je nardila (mislim pri pregledu). res je super