.:fiona:. napisal/-a:kar se tiče City - Hit.
City je v mbju res prva liga. če ne zarad samega programa in muzike, pa definitivno zarad Milana. Organizirajo svašta, najbolj znano je verjetno praznovanje njihovih b-dayov pod Pohorjem. in meni se zdi čist pošteno, ko se zbere taka množica na Snežnem stadionu. Ampak pol je pa treba razumet tut drugo stran. Vsako ju3 ko se vozim v šolo poslušam Hitovo budilko, kr poleg tega, da takoj zjutraj čuješ res dobre komade, te Pečo, Raco pa Špela še fajn nasmejijo. Od tega da Hit organizira Pozdravca, smučarijo in še pa še. Edini problem je, ker sta oba radia po popularnosti na prvem mestu. en v mbju in en v lj. po moje se sploh ne gre za to, da vedno dobi lj. sej City je tut že večkrat dobil viktorja. nima smisla da bi bli nominirane samo lj radijske postaje. če bodo pri cityu uvedli kaj novega pa pridobili kar se da vlko medijske pozornosti, pol jim viktor naslednje leto sploh ne uide.
pri city-ju je uvednega že ogromno novega...skoraj vse zaposlene na radiu osebno poznam...in vem, da so z dušo in srcem v poslu....še posebej mi je pa žal za vedlina....ki resnično da vse od sebe...in je super človek...in bi si letos resnično zaslužil viktorja....ker je sodeloval tako pri milanu...na oddaji in predstavi....njegov jutranji program...razno vodenje prireditev...dobrodelne akcije...in še in še....
bo že držalo, da nas je mariborčanov manj...in enostavno ni bilo toliko glasov...verjamem pa tud, da je hit tud ok radio...čeprav ga ne poslušam....
ni mi pa nekaj jasno....kako je center prišel med nominirance?v mb ima mislim da 4% poslušanost...

to pa mi res ni jasno....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....