Strap-on seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali si že sexal(a) s strap-on napravico?

Da
10
6%
Ne
158
88%
Ne še (zbiram pogum, oz. iščem kandidata)
12
7%

Skupaj glasov: 180

plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

ojej. jst osebno ne bi tega probala. sem dost odprta v spolnosti ampak tok pa ze spet ne.

da pa povzamem prejsnjo debato. ne zame ni noben moski gej ce se ga pac dotikas na t.i. gay podrocjih. normalno da to nekaterim pac pase. pa ce smo ze na tem... pol bi tut tipi loh ns obtozil da smo lezbijke ce nm pac pase da se ns dotikajo na podrocjih za lezbijke (ceprou ne vem cist tocs kere cone nej bi to ble in ce sploh obstajajo ampak sam tok da nardim primerjavo. :oops: )
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

em...ne bi :? ne z tem ne z čemerkoli...razen če bi moj res res to hotu, definitivno pa pobuda za kako tako stvar ne bo pršla nikol z moje strani. :eek:
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

jaz sem tudi slišala, da baje to kšnim tipom ful paše ampak moj ni take sorte... nima nikakršne želje po tem... je bil enkrat čist :eek: k sm omenla neki tazga... in vesela sem, da je tako :!:

js mam pa osebno raje tapravega! :razz:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Ja ampak a maš ti pravga da ga nabrišeš? :lol:
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

Ewchk napisal/-a:Ja ampak a maš ti pravga da ga nabrišeš? :lol:

lol
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
CharlieAlpha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CharlieAlpha »

pa dejte no punce si umetne kupvt, kok je se neponucanih okrog...
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Martin »

Mene je pa vedno zanimal, kako bi seks s strap-onom zgledal, ker sem ugotovil, da je tam okoli rite tudi precej močna erogena cona. Ko se osvobodiš predsodkov, da je to fuj fuj in da nisi zaradi tega gay (me rajcajo ženske in ne moški), je super.

Pa sva bila enkrat v seks shopu in sva gledala, sem ji predlagal, je rekla ja in sva šla. Sicer sva kupila enega precej velikega, ampak okej. Čez par dni sva zbrala pogum, nisva pozabila na lubrikant, se malo sprostila in je šla tja. Najprej s prstkom naokoli, potem pa počasi, počasi z strap-onom. Počasi sem se še bolj sprostil in tudi tisti veliki dildo je bil v moji riti, pa je bilo zelooooo fino. Tudi ona je bila navdušena, ker je bila prvič v vlogi "moškega".

Vsekakor ni bilo zadnjič, ne želim pa si tega tako pogosto, da bi rekel, da mi paše vsak 14 dni, mesec, dva. Vsake toliko pa že :twisted:
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a aisha3012 »

bordyka napisal/-a:a ni bol realn zaka bi to uporablala ce ma lubi bolsga :D

mislim, da je bil point vprašanja, če bi ti poseksala svojga tipa s strap onom, ne, če bi on tebe! al ma tvoj tolk dolgega, da lahko sam sebe, pa ne rabi tebe?!
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a aisha3012 »

Martin napisal/-a:Mene je pa vedno zanimal, kako bi seks s strap-onom zgledal, ker sem ugotovil, da je tam okoli rite tudi precej močna erogena cona. Ko se osvobodiš predsodkov, da je to fuj fuj in da nisi zaradi tega gay (me rajcajo ženske in ne moški), je super.

Pa sva bila enkrat v seks shopu in sva gledala, sem ji predlagal, je rekla ja in sva šla. Sicer sva kupila enega precej velikega, ampak okej. Čez par dni sva zbrala pogum, nisva pozabila na lubrikant, se malo sprostila in je šla tja. Najprej s prstkom naokoli, potem pa počasi, počasi z strap-onom. Počasi sem se še bolj sprostil in tudi tisti veliki dildo je bil v moji riti, pa je bilo zelooooo fino. Tudi ona je bila navdušena, ker je bila prvič v vlogi "moškega".

Vsekakor ni bilo zadnjič, ne želim pa si tega tako pogosto, da bi rekel, da mi paše vsak 14 dni, mesec, dva. Vsake toliko pa že :twisted:

aleluja, še obstajajo moški, ki niso homofobično naravnani, pa vse kar je povezano z njihovo ritjo tud ne jemljejo kot homoseksulanost!

dejte mutci mal razmislit, kaj govorite! grem glavo stavit, da če bi si upali javno al pa vsaj pred svojo punco priznat, da vam paše, bi marsikdo to prakticiral! tko pa bog ne daj, da vas ne bi imeli za geya! halo, pa saj ne živimo v prejšnjem tisočletju!!!
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

CharlieAlpha napisal/-a:pa dejte no punce si umetne kupvt, kok je se neponucanih okrog...

:lol:
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

sQo`` napisal/-a:
Ewchk napisal/-a:Ja ampak a maš ti pravga da ga nabrišeš? :lol:

lol

hvala bogu mi ga ni treba nabrisat... no sej vsak ma svoj okus... če pa keri paše pa kar...

ps: js nimam prov nč proti, da kr moj mene nabriše :twisted:
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

1.Ja.. Imava doma.. prakticirava.. ne vsakič,ampak ko nama paše malo popestritve.. jaz na njemu prakticiram in ne obratno..
2. Zdej pa tko.. Zakaj bi bil moški,ki mu ga ni neprijetno dobit v rit pedr? Mogoče je malo bolj odprt za drugačne stvari,ko veliko ljudi tukaj,ki trdijo, da so odprti,dejansko pa prakticirajo nekaj različnih pozicij in mogoče včasih sexsajo na malo drugačnem prostoru (po možnosti v avtu sredi gozda;potem pa rečejo,da je to JAVNI sex..). Če komu pač ne paše,naj ne prakticira.. Ne bom pa prenašala,da sprašujete punce: "Si prepričana,da tvoj fant ni prekriti gay?" Ja.. jst sm za mojega prepričana.. Imava pač očitno drugačno zvezo od veliko žensk in moških,ki so tu gor.. O stvareh o katerih fantazirava se pogovoriva in jih,če se le da uresničujeva. Tudi za žensko je lahko zelo intenziven občutek ko veste,da je tokrat on tisti,ki je "podrejen" in ga ima notr..Sicer pa:Ste se ve mogoče vprašale zakaj vaš fant noče dobit nič v ritko,čeprav je znano,da večino moškim,ki so že poskusili povzroča to izjemne užitke? Ste se vprašale,če slučajno ni njih strah,da so gay-i in zato ne bi radi niti poskusili,da jih slučajno ne zanese na "drugo" stran? Vsako vprašanje se,da obrniti drugače.. LP
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Smarxy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Smarxy »

Sp3lca, popolnoma enako mislim kot ti! Folk je tolk poln raznih predsodkov do svojega lastnega telesa (?!!) in obremenjenostjo, da ja ne bodo kaj drugacni od mainstream povprecja, da je meni osebno to za bruhat in "ogabno" ...
Poznam pa najmanj 20 frendov, ki VSI fantazirajo o tem, da bi jim bejba to nardila - pa niso nobeni geykoti, ampak pač VEDO da imajo erogen anus - kot ga imamo vsi ljudje na planetu!!! Jah, zal pa ni veliko bejb z jajci in se manj je takih, ki bi bile iskrene do sebe in fanta in željne novih pobud, večina jih je dolgočasnih do amena (še samozadovoljevanje jim je "bedno" in nekaj kar se ne počne, če imaš fanta!??)... V tej nasi zavrti dezelici se mi fantje kar smilijo ...
No, bo pa za nas, ki vemo kaj je užitek več ostalo :hearts:

No hard feelings, pač tako mislim.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

ah dokler fukam naravno ko ival, mi nerabi nobenih napravic. in nj ma to kdor rabi, sicer pa mene to nebi lih uzburlo.
Oyna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oyna »

DAnes sem odkrila tole temo :D

uf, me mika 100 na uro!!!
sploh ker se počutim fenomenalno, da imam ''vajeti'' v rokah, torej če bi ga za spremembo JAZ nabijala, mmmmmm... :cool:

bo treba kmalu v sex shop :twisted:
Odgovori