Marihuana

Za dušo in telo.
Odgovori
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objava Napisal/-a punčica »

Bulma napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:Uf, sam to je pa res. Fuuuul fajn spiš, če si počen.

Ja,pa fajn si lačen ko si počen! :D Hjao,me najbolj moti da ko kadim sem tak lačna,da bi vse pojedla kar vidim pred sabo :? :)

ja to je res...jst kr žrem se spoh ne zavedam dokler mi slabo ne rata...pa žejen si tut.... :roll: :roll:
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

smotkA napisal/-a:Zame je trava vsekakor... uporabna kemija :D

;)
Glih v tem je hec, ker NI kemija - all natural. :D (oz. ja, kasnejše "predelave" so tiste, ki niso kul; pa spet odvisno kje in kaj..) Kar sicer spet ne opraviči (al karkol) tega početja (pa obsojam tud ne, mam rada zeleno :) ), ponavljam pa, NI kemija..že alkohol je manj "naraven", če sem pri tem, je pa bolj družbeno sprejemljiv, ker je pač tolk dlje časa prisoten. Čeprav so se ga zadevali že davno v zgodovini..
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: KrAnJ

Neprebrana objava Napisal/-a Ell@ »

Ko že govorimo o alkoholu in marihuani...
Jst pravim, da je bolš kšn joint spržit vsak vikend, kot se ga pa napit...Če se sam uprašamo, kolk nesreč se je zgodil na cestah zarad alkohola in kok zarad trave?Folk zadet je velik bolj pazljiv, kot folk, ki je pijan in divja po cesti...

Še za nobenega nism slišala, da bi bil zasvojen s travo (fizično), kok je pa res alkoholikov v Sloveniji....Alkohol je sam zarad tega sprejemljiv, ker je legalen, če pa mene kdo vpraša, bi blo velik bolš legalizirat marihuano, še zmer je manj škodljiva tako za telo, kot za možgane (tut od čikov)...

Pa jest drugač ne pržim VEČ :D , ga pa pijem in kadim čike :D ....
Čist tko sm pač napisala svoje mnenje o alkoholu in travi... :wink:
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Jao... trava - grda? Sam zato ker je ilegalna ane.. Dejte no lepo prosim.
Nikhče nikogar ne sili, če boš pristou na igli si si res sam kriv, ker če ne znaš rečt ne...
Zato je pa alkohol večja varka, ker je dovoljen, itak ga vsi pijejo, še mami pa oči.. Zakaj ne bi pol še jst? In ja, to kar je reku opium je res - začne se pri alkoholu, v bistvu pri kavi, ampak ok ;)

Pa to, da kadar si zadet da si kot rastlina, sam vegetiraš, se nič ne zavedaš, za vse ti je vseen... Hm. To traja nekej urc, pol je pa dobr. Ni ti slabo, nimaš mačka, ne bruhaš...Pa če si enkrat an teden zadet recimo, še ne pomeni, da ti je za cel svet vseeno. Res preveč posplošujete. In ja, tist primer, ki sm ga dala je čist resničn (Rock Otočec).

Aja, drgač pa tist s kemijo je bla fora ;) :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *p4Lc!c4* »

Zdej k berem te poste tle vidm da jih ogromno trave oz. droge nasploh probal ni pa glih teli največ komentirajo da je trava bad pa kr neki...pa da se z alkotom začne oz. travo dj ne govorte bedarij če maš mejo pa če se le te znaš držat si lahko tudi na trdih drogah in je vse cool
Lahko pa iz že čisto nedolžnega cigareta postaneš teški odvisnik...če seveda nimaš meje oz. se je ne držiš...
tko da o tem bi se dal še razglablat.... :roll: :D

Marihuana coneccting people.... :tanz: :jump: :knuddel: :bussi:
HaVe A gReAt DaY...
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne Angel Girl jst ne zagovarjam narkomane...daleč od tega....pa pravš ti men da, nej si preberem kksno knjigo, dečva raj se ti še mal pouč:)...tolk da te popravm pod trde droge ne spada samo heroin, ker pa iz tvojega posta razbiram, da se imaš za zelo razgledano osebo pa mislim da bi poj kr mogla vedet kire to so seveda... :D
Heroin pa če mene prašaš ni droga ampak smrt....seveda pa poznam tut osebke k so bli na foliji in ne na igli, in so se totalno skuliral :) Torej čist odvisno od posameznika in njegove samokontrole!
In ja sm se PAMETNO soočila z trdim drogam in(ne heroinom)...in sm prov vesela ker sm tolk lepih trenutkov dožvela, k jih nekateri nikol ne bojo....in ker imam kontrolo nad sabo, mam tut zato bl skuliran lajf kokr kkšni k droge nikol sploh probal niso!Tko da punca odnos do drog in respect je treba met in je lohka prov fino.... :D

In ja vidla sm že v real life veliko naromanskih zgodb, ki ti dajo kr za mislt kaj lahko nastane ob nepravem odnosu do drog... :roll:
Če si pameten lahko iz tega še kej pametnega potegneš...

Fajn bodte...:respekt: :tanz:
HaVe A gReAt DaY...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jz probala sm jo že..ampak mi ni nč kej sedl..mislm tut kšn naval smeha tko kot ga eni doživijo jz nism...bla sm zaspana....zej jo pa že nekaj časa nism pa tut nimam želje..imam pa brata ki pa je kr redni uživač marihuane...
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka

*p4Lc!c4* napisal/-a:Ne Angel Girl jst ne zagovarjam narkomane...daleč od tega....pa pravš ti men da, nej si preberem kksno knjigo, dečva raj se ti še mal pouč:)...tolk da te popravm pod trde droge ne spada samo heroin, ker pa iz tvojega posta razbiram, da se imaš za zelo razgledano osebo pa mislim da bi poj kr mogla vedet kire to so seveda... :D
Heroin pa če mene prašaš ni droga ampak smrt....seveda pa poznam tut osebke k so bli na foliji in ne na igli, in so se totalno skuliral :) Torej čist odvisno od posameznika in njegove samokontrole!
In ja sm se PAMETNO soočila z trdim drogam in(ne heroinom)...in sm prov vesela ker sm tolk lepih trenutkov dožvela, k jih nekateri nikol ne bojo....in ker imam kontrolo nad sabo, mam tut zato bl skuliran lajf kokr kkšni k droge nikol sploh probal niso!Tko da punca odnos do drog in respect je treba met in je lohka prov fino.... :D

In ja vidla sm že v real life veliko naromanskih zgodb, ki ti dajo kr za mislt kaj lahko nastane ob nepravem odnosu do drog... :roll:
Če si pameten lahko iz tega še kej pametnega potegneš...

Fajn bodte...:respekt: :tanz:

Ne morm verjet, kt da bi jst to pisala.....

Sm skor stoprocentna da po partyih hodš :wink:
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

mene pa zanima, če marihuana kej vpliva na plodnost partnerja (tistega ki jo kadi),
moj lubi izredno rad poseže po njej in me skrbi če bova imela težave pri ustvarjanju otrok zaradi tega?
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka

bouhamala napisal/-a:mene pa zanima, če marihuana kej vpliva na plodnost partnerja (tistega ki jo kadi),
moj lubi izredno rad poseže po njej in me skrbi če bova imela težave pri ustvarjanju otrok zaradi tega?

Mam prijatelja, ki redno kadi marihuano 8 let, vsak dan....pa ima pri svojih 23 letih DVA otroka (ki nista bila načrtovana :D )

Tko da pomojm je bl odvisno od vsakega posameznika....Da pa bi prov marihuana povzročala neplodnost pa močno dvomom
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka

Oila ja itak da hodm na partye...pa ti Ell@?

Greš nasledn vikend v ambasado... :tanz: :knuddel: :respekt:
HaVe A gReAt DaY...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Ne kadim,nikoli nisem poskusila niti cigareta,kaj šele kaj drugega,
alkohola tudi ne konzumiram...in sem ponosna nase,da se znam zabavat,umirit,smejat ,jokat...brez vseh teh substanc!
Upam,da bo moj sin enak,da bo imel dovolj samospoštovanja in volje reč NE!!
Drugače pa kakor komu paše!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

sm že probala.
kadim redko kdaj, ker mi ni ne-vem-kaj. pač učasih-če res zasede (priznam da se je v zadne pol leta to mal večkrat že zgodl).

drgač pa nimam nč proti temu..edin žou mi je za ldi, k to počnejo usak dan.pa še to recimo po 3krat. mam take frende..res, kr mau mi jih je žou. :/
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Nisem je še probala in sem ponosna na to :P
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka

*p4Lc!c4* napisal/-a:Oila ja itak da hodm na partye...pa ti Ell@?

Greš nasledn vikend v ambasado... :tanz: :knuddel: :respekt:

Itak, nujno :wink:
Drugač sm pa učasih ful, ampak res ful hodila po prtijih, zdj pa mal manj, ampak ambasada---Nujno! :D
Odgovori