Jst sm skoz premišljevala, na koga me ta tip spominja, zadnjič pa vidm fotko od unga hokejista Vnuka-ej, sta čist identična! Enak velik, kriv nos, una kmečka faca..a sta kej v sorodu?!
A je kdo gledal včeri?
Jest sem prov pokala od smeha k je mel uno Amiro Muratović al kaj je (k je na miss hawaian zmagala) in je ženska toooook tupa, da ji je mogu dobesedno 5x eno in isto razložit na ravni 5-letnika, da je dojela --> jest prov nisem mogla verjet svojim očem pa ušesom
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:A je kdo gledal včeri? Jest sem prov pokala od smeha k je mel uno Amiro Muratović al kaj je (k je na miss hawaian zmagala) in je ženska toooook tupa, da ji je mogu dobesedno 5x eno in isto razložit na ravni 5-letnika, da je dojela --> jest prov nisem mogla verjet svojim očem pa ušesom
A res al kaj. Jst sm gledala s Tino G, pa mi je bla ženska kr faca. Sam tale Amira mi je totalno zabita , tko da se ne čudim da ni nič štekala. Ja kje se to na netu najde?
Aha! Jst sm Manco z Leganom vidla v kinu, in to na Casanovi . Pa sta bla kr romantic fantastic, morm rečt! Sm že gledala če so kšni novinarji kje blizu ... Sam ona je res bolj ko ne fotogenična, k v resnici je nč posebnega. Ampak sej,važn da v svojmu poklicu dobr zgleda
Lastovica napisal/-a:No ta teden je bila vec ali manj pri Franciju, tud njen avto se ni nikamor premaknil..... ocitno velik seksata
Pa saj sta res glih za skup. On podre vsako misico. Se kr menjujejo po hodniku. Pa tud Hrvatic velikokrat pride na obisk
Uf, meni je zelo smešno, ko se vrti zgolj okoli misic in misli, da je zdej, ko je maneken, neki več ... Ko je živel še v MS, pa je bil preprosto rečeno "kmet"v pravem pomenu besede ...Sicer se mu pa ta, kmečki pridih, še zmeri pozna...
Jaz osebno nimam nic proti njemu. V bloku me vedno prijazno pozdravi in mi odpira vrata. Vsekakor pa mi ni vsec to njegovo skakanje iz ene misice na drugo.
Aja, pa tako BTW. On je bil skupaj z Damirjem kandidat za Sanjskega moskega, ampak je pol zavrnil sodelovanje