^^itak da se jih lahko nazaj dobi!!! Jst sm si po nesreč svojo kaseto z valete zbrisala in pol sm nesla k enmu k se s tem presnemavanjem ukvarja in mi je vrnu nazaj un taprvi posnetek.
Drgač bi pa jst kej tazga šla snemat samo v primeru da bi kaseta ostala pr men! Kaj veš, lahko da se pol skregata in se ti on na tak bolan način maščuje, da pokaže drugim posnetek o beeeeed zemlja odpri se
Nesigurna napisal/-a:Bi takoj, pa moj dragi noče....
REES??? to pa skorej nemorem verjet... ker so tipi ponavadi takoj za takšno akcijo...
drgač pa js nebi mogla tega nardit.. kot prvo bi se počutla neprijetno, ko bi se snemala, gledat se itak nebi mogla, ker sem preveč samokritična, pa še preveč me je strah, da bi res kdo NEZAŽELJEN vidu te filmčke..... kaj pa vem no.. mogoče kdaj spremenim mnenje, ampak trenutno sem proti...
No nisva se še snemala, sam pomoje bo to kmal na vrsto pršlo..polet Lahko mu zaupam, tako da me nič ne skrbi.. Če pride v napačne roka, pa: jebi ga, kaj češ, je osebna odločitev bila in sam moraš poskrbet za to, da ne pride v javnost in med frende
snemala se še nisem nikoli.....take bl erotične slikce sva pa posnela ..pa me je full vzburjal to..mogoče se bom odločila v prihodnosti za snemanje najinih posteljnih dogodivščin