metron napisal/-a:Aljaska je amerika
sam res ej...na to sploh nism pomislna
ok pol pa na antartiko

Seveda gre samo deloma pripisati zasluge amerom, samo - če bi jih bolila patka, bi lahko premestili atlantsko floto v Pacifik in vojno končali leto ali dve prej. Z japonci seveda. V Evropi bi pa po švabsko govorili. :>
Cherub napisal/-a:
Jaz pa mislim, da do Madridske bomb-onjere ne bi prišlo, če ne bi šla takratna španska vlada v vojno (ki so jo ironično - efektivno teroristi odstranil). Tudi teroristi so lahko efektivni.

Jah do zdej je pokazal samo, da je v bistvu na precej nižjem nivoju, ker zna sam kao neki žalt, ko mu zmanjka argumentov.

)

sofia83 napisal/-a:JTi je že Trone podal neke podatke, čeprav jst osebno sem malo skeptična glede razno raznih pokazateljev, ker zelo slabo pokažejo splošno sliko ali pa jo celo izkrivijo. ... spet začel napadat.![]()
sofia83 napisal/-a:http://www.citymayors.com/features/quality_survey.html
Jupi, fajn da je berlin tok visoko ...![]()
Prou polepšala si mi večer 
V prihodnje pa na ZS; da ne bova z najinimi forami virtualni prostor zapackala 
. Mislim, da bi se folk mogu manj obremenjevat z staro ideologijo in predsodki, ampak bi prevsem mogu poiskat prostor, kjer bo živel čim lepši lajf (pa to ne mislim le ekonomsko), tko da bo čim bolj hepi, čim bolj mirno, čim bolj kvalitetno. Če pa je zdj to Ljubljana, Zgornji Kašelj, Pariz al pa NY , Bushopolis..., pa dokler ti ne omejuje lajfa, ne igra vloge - pač preference posameznika.