marakeech napisal/-a:opium napisal/-a:marakeech napisal/-a:Aja, pa jst tud mislm, da je folk kriv, k je hodu po njih. Sam en mau bl 'fest dec' bi se najdu pa potegnu deklco gor pa bi blo use kul. Ampak NE folku dol visi... sam da bojo oni notr prsli. BOLANO
še ena pametna heh. mah brezveze, tupite neki, pa pojma nimate.
Ja ne jst sam ne razumem kako je lahko folk tok necloveski, da se kar prerivajo pa neki, ce vidjo da se nikamor ne premakne!!! Pa ne bot pokroviteljski. Sem pac povedala svoje mnenje
ce bi poslusala o nesreci, gledala prispevke in vidla komentarje prisotnih, bi vedla da je bil folk ki je ljudi vlekel in reseval iz guzve... sam vseh se pa ne da resit... velik pa so jih resil, pred hujsimi poskodbami in smrtjo...
tud mene so na nekem koncertu podrli, in skor pomendral, pa sem bla trezna, ampak mal bol svoh in sm padla... hvala bogu so za mano stal fantje, ki so okol mene nardil krog, in me pobral, da me niso pohodil ostali zarad guzve, ki je tam bila...
iz svojga primera lah povem da noben ni bil objesten al pa karkol, le da je bla taka guzva, da se ni dal premikat, in normalno stat... hvala bogu je tem fantom ratal se tko zrint da so mene dvignl...