Cosmo anketa: Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?
- Cosmopolitan
- Uredništvo revije Cosmopolitan
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Cosmo anketa: Kaj meniš o spolnem odnosu na prvem zmenku?
S pomladjo se prebuja želja po spoznavanju in zmenki bodo zelo kmalu več kot aktualni! Kako daleč pa si ti upaš na prvem zmenku? Do poljuba ali celo do skoka v posteljo ... zaupaj nam! 

-
- Komunikatorka
glede na to, da imam dost moških kolegov, in vem kaj si mislijo o dekletih ki se prepustijo že na prvem zmenku, se nikol nebi spiščala v kej tazga...ker ponavad je tko, da če grem na zmenek ne grem na zmenek s kar enim ki mi ni všeč , ampak grem z nekom s katerim bi mela v prihodnosti rada kaj skupnega.....in nebi rada da dobivtis da sem npr. lahka al pa kej, ker to še zdaleč nism...
z mojim sva dala čez pol leta zmenkov pa še marsikej druzga, pa sva se v sex podala šele po 14 dnevih najine zveze, čepšrav sem vedla da je to to, in da je ljubezen iz obeh strani....
nočm tvegat glede takih stvari.....
z mojim sva dala čez pol leta zmenkov pa še marsikej druzga, pa sva se v sex podala šele po 14 dnevih najine zveze, čepšrav sem vedla da je to to, in da je ljubezen iz obeh strani....
nočm tvegat glede takih stvari.....

Na zmenek grem res z nekom ki ga poznam...Z nekom ki sem ga že nekajkrat srečala!!!A potem ko pa se dobiva kje na samem zakaj pa ne bi šla z njim do spolnega odnosa če mi je všeč??Jaz rečem da bi šla,ampak mi mora bit včeš....
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".