**TaMaLaa** napisal/-a:omg..ingicaa..to je pa res zlo hudo :(:(..faaaak..js nevem če bi lahk prežvela to...
morala sem se sprijazniti tako pač je taka je usoda treba je živeti naprej.ali ti mogoče veš če obstaja tema moj življenjepis ali lahko jaz odprem to temo
**TaMaLaa** napisal/-a:omg..ingicaa..to je pa res zlo hudo :(:(..faaaak..js nevem če bi lahk prežvela to...
morala sem se sprijazniti tako pač je taka je usoda treba je živeti naprej.ali ti mogoče veš če obstaja tema moj življenjepis ali lahko jaz odprem to temo
Nekaj bi vprašala,ker nisme našla nikjer te teme ali si jo odprla ali ne,ker meni se zdi supr zadevca!!!
Jest sm mojo zgubila na najbolj beden način...zame...z svojim best kolegom ker sva pač padla v moment...k sva oba rabla nekoga...oba razočarana...mal pjače...in pol sva iz lupčkanja prešla na ostalo...
Ni mi žal...ker vem da me ma rad na svoj način in jest njega...bolš z njim k me na čustveni ravni ne more prizadet...
sam vseen sm vedno upala da se bom dala prvič dol z osebo k mi bo pomenila neki več...
...takle mamo...
Slowenci nismo leni...smo pa žrtwe pomladanske utrujenosti, poletne sopare, jesenske melanholije in zimske romantike! ( Žarko Petan)
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
jst sm nedolžnost zgubila pri 16letih ne vem mogoče je blo kmal to al pa pozn....vem,da nekatere moje prijateljice je še niso ene so pa že full prej sam men je čist vseen...men je to v tistem trenutku to ugajal in sva s tipom naredila naslednji korak...kmal po tistem sva šla pa tut narazen
js sm jo pa zgubla pr 15...zal mi pa ni cist nc...kr mi nedolznost kt sama ni nikol neki posebnga pomenla...pa ceprau sm sla do konca bol zarad radovednosti kt cesa drugiga...mam ttga tipa se vedno rada..pa sma ubistvu zdei s5 skupi
no... jst sem skos govorila da se bom šparala in da bom z enim ko ga bom mela res rada in bla bla...no pol sem pa kr z enim...kr fejst pijana...sam če mi je blo pa tak fajn... no pa niti ni mi žal ker je blo ful fajn klub temu da je bil seks za neo noč mi je blo ful lepo in res se je potrudu in bil zelooo nežn...niti nisem krvavela niti me ni bolelo... no zgubile sem jo pa pri 18...