Razlika v letih med partnerjema?
Moji so blo vsi mlajši , le eden je bil 9 let starejši od mene, in vam povem da se s tem starejšim sploh ujela nisem.Pa bi človek reku da bo starejši pa bolj resen in vse to.Ampak leta res ne pomenijo prav nič.
So tut stari osli
So tut stari osli

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
moj je 6 let starejši, oziroma dva mesca manj... sicer so vsi na začetku ful začudeno gledal, kako sm si lahko našla tok starga tipa... ampak zdej sva že kr neeeeeki časa skupi in noben več ne sprašuje za starost...
mislm pa, da ne drži več tolko stereotip da je z žensko neki narobe, če si je našla mlajšga tipa... sicer ne poznam nobene k bi mela mlajšga, ampak koga pa brigajo leta... če ti je tip všeč si pač z njim, ne glede na to kolk je star...

mislm pa, da ne drži več tolko stereotip da je z žensko neki narobe, če si je našla mlajšga tipa... sicer ne poznam nobene k bi mela mlajšga, ampak koga pa brigajo leta... če ti je tip všeč si pač z njim, ne glede na to kolk je star...
have I told you how good it feels to be me...
Jst sm mela tri resne tipe in vse trije so bili isti letnik kot jaz. Super sem se razumela z vsakim, imel smo se fajn, no z enim se še vedno imava.
Isti problemi, isti izzivi, iste želje...je pa res, da je mal fantov, ki so npr. pri 17 "tolk" odrasli kot smo ženske.
No, zdej nisem več najstnica...
Drugače pa...mlajši me ne motijo, mogoče v vezo lahko vnesejo mal več sproščenosti, razposajenosti in so zelo vedoželjni...kar je seveda zelo dobr...še posebi pri seksu.
Kar se tiče pa starejših...prou starejših, več kot 3, 4 leta si ne predstavljam ob sebi.
Isti problemi, isti izzivi, iste želje...je pa res, da je mal fantov, ki so npr. pri 17 "tolk" odrasli kot smo ženske.

No, zdej nisem več najstnica...
Drugače pa...mlajši me ne motijo, mogoče v vezo lahko vnesejo mal več sproščenosti, razposajenosti in so zelo vedoželjni...kar je seveda zelo dobr...še posebi pri seksu.

Kar se tiče pa starejših...prou starejših, več kot 3, 4 leta si ne predstavljam ob sebi.