Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*purple bitch* napisal/-a:sam več potrdila, da me ima partner rad dobim v tem da mi izkazuje nežnost in me ljubkuje in se lepo pogovarja z mano in tko naprej...
Tole je pa ful lepo povedan, pa se tudi men zdi nekak bolj pomembno.

No, sicer se pa strinjam, ja, da neke vrste pokazatelj je, ni pa bistvo vsega..
merisima napisal/-a:Ni res, da je seks glavni pokazitelj zveze.je še dost drugih stvari, ki so pomembnejše.kajti, da pride do dobrega seksa je najprej pomembno zaupanje in kaj ter koliko čutimo do partnerja.jaz s svojim res uživam.
Jest se popolnoma strinjam s tem. Je veliko stvari, ki so v odnosu pomembnejše od seksa, ampak tudi v seksu se morata partnerja ujeti in se dopolnjevati

tudi jaz mislim, da ni ravno GLAVNI pokazatelj..je pa zihr med top 5 glavnih pokazateljv.. vsaj pri večini, ki imajo zdrav spolni nagon. meni osebno je sex ful pomemben in mi nikoli nebi blo kul, če se s tipom nebi ujemala na tem področju.. valda, da se ljubezene izkazuje tudi skozi pogovor, medsebojno razumevanje in dejanja..ampak mislim, da pride pri sexu to fajn do izraza.
naklonjenost kažeta skozi to, da eden počne to, kar je drugemu všeč, zrcali se zaupanje kar je pogoj za sproščen sex. vidijo se tudi nekatere skupne lastnosti (npr. želja po novih izzivih, eksperimentiranju,..) in pa seveda nepogrešljiv globok pogled v oči, ko se dve telesi polni strasti združita v eno..
če pa se tu jasno ne kaže ljubezen, pa tudi nevem.
naklonjenost kažeta skozi to, da eden počne to, kar je drugemu všeč, zrcali se zaupanje kar je pogoj za sproščen sex. vidijo se tudi nekatere skupne lastnosti (npr. želja po novih izzivih, eksperimentiranju,..) in pa seveda nepogrešljiv globok pogled v oči, ko se dve telesi polni strasti združita v eno..
če pa se tu jasno ne kaže ljubezen, pa tudi nevem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
lizzie napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sam zame je pa "spravni sex" tisto, ko se pobotaš po pa šele navališ... ne pa, da si še na pol jezen pa greš sexat v upanju, da bosta poj "pobotana"
to mi je pa nekam znano![]()
mhmmm

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*