Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

meni se tudi zdi, da če ni dobrega seksa, zvezi nič ne pomaga.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Brez seksa te slej ali prej začnejo motit tudi druge stvari, tko da vse more bit poštimano da zveza lahko obstoji.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

evo dons sm probala spravni sex....pa se nikakor nisem mogla osredotočt na sex.v glavi sem mela cel cajt najin včerajšnji prepir....to ni zame..... :roll:
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Poznamo pa tudi takšne, ki se krasno ujamejo pri sexu pa nikakor ne bi funkcionirali kot par... Tako da, sex ni vse, je pa pomemben del veze. Lp
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

ja itak da te mine sex če mata probleme. to je res. sam če pa kej manj sexata k sta prej pa to mogoče ni zard problemov v zvezi ampak zard česa druzga, maš obdobje k te mine.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sam zame je pa "spravni sex" tisto, ko se pobotaš po pa šele navališ... ne pa, da si še na pol jezen pa greš sexat v upanju, da bosta poj "pobotana" :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej sva se pobotala pol sva pa navalila..sam sm mela še vedno spomin na prepir u glavi.....men traja da pozabm kšn dan.morm prespat...
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

js tut mislim,da seks ni edini in pravi pokazatelj seksa. res pa je da je pomemben. samo,če ti vse drugo štima in le seks ne in če se mata dva rada,pol se bota verjetno potrudlain tut v postli zboljšala stvari.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

MIGRENA napisal/-a:Sam zame je pa "spravni sex" tisto, ko se pobotaš po pa šele navališ... ne pa, da si še na pol jezen pa greš sexat v upanju, da bosta poj "pobotana" :P

to mi je pa nekam znano :D :D
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*purple bitch* napisal/-a:sam več potrdila, da me ima partner rad dobim v tem da mi izkazuje nežnost in me ljubkuje in se lepo pogovarja z mano in tko naprej...

Tole je pa ful lepo povedan, pa se tudi men zdi nekak bolj pomembno. :oops: Vse tole velik več lahko pove, kot pa sam sex, ki je lahko zgolj zadovoljevanje potrebe. :roll: Sploh pri fantih se mi zdi, da je ta pojav pogostejši, da bi čimvečkrat. :)

No, sicer se pa strinjam, ja, da neke vrste pokazatelj je, ni pa bistvo vsega..
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Ni res, da je seks glavni pokazitelj zveze.je še dost drugih stvari, ki so pomembnejše.kajti, da pride do dobrega seksa je najprej pomembno zaupanje in kaj ter koliko čutimo do partnerja.jaz s svojim res uživam.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

merisima napisal/-a:Ni res, da je seks glavni pokazitelj zveze.je še dost drugih stvari, ki so pomembnejše.kajti, da pride do dobrega seksa je najprej pomembno zaupanje in kaj ter koliko čutimo do partnerja.jaz s svojim res uživam.

Jest se popolnoma strinjam s tem. Je veliko stvari, ki so v odnosu pomembnejše od seksa, ampak tudi v seksu se morata partnerja ujeti in se dopolnjevati :wink:
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Seks najbolj pomemben res ni, ampak brez njega...bi bla pa težka :razz: Spravni seks je pa ponavad huuud... tko, ko se skregava, pa pol že vse zmenva..pol se pa v navalu jeze od prej ornk poseksaš pa je :razz:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

tudi jaz mislim, da ni ravno GLAVNI pokazatelj..je pa zihr med top 5 glavnih pokazateljv.. vsaj pri večini, ki imajo zdrav spolni nagon. meni osebno je sex ful pomemben in mi nikoli nebi blo kul, če se s tipom nebi ujemala na tem področju.. valda, da se ljubezene izkazuje tudi skozi pogovor, medsebojno razumevanje in dejanja..ampak mislim, da pride pri sexu to fajn do izraza.

naklonjenost kažeta skozi to, da eden počne to, kar je drugemu všeč, zrcali se zaupanje kar je pogoj za sproščen sex. vidijo se tudi nekatere skupne lastnosti (npr. želja po novih izzivih, eksperimentiranju,..) in pa seveda nepogrešljiv globok pogled v oči, ko se dve telesi polni strasti združita v eno..

če pa se tu jasno ne kaže ljubezen, pa tudi nevem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

lizzie napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Sam zame je pa "spravni sex" tisto, ko se pobotaš po pa šele navališ... ne pa, da si še na pol jezen pa greš sexat v upanju, da bosta poj "pobotana" :P

to mi je pa nekam znano :D :D

mhmmm :P . . mi2 mava tud najboljši sex po prepiru :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Odgovori