krfjolca napisal/-a:Če recimo primerjaš ti dve besedili:
Moški in ženska - Tinkara
(Danilo Kocjančič - Drago Mislej - Marino Legovič)
in NEISHA: SLAB DAN
(Neisha/R.Vilčnik/Neisha)
...
je meni recimo Tinkara veliko kvalitetnejša, in pove veliko več. Meni gredo kar dlake pokonci, ko poslušam besedilo. Mi je pa glasba veliko boljša Neishina.
Kar mene osebno odvrne od Tinkare, je tista razlika med njo in med Neisho, ki sem jo označila s
krepko pisavo:
Tinkara je šele na svojem četrtem albumu povsem avtorska, prve tri albume so ji pisali omenjeni gospodje Drago Mislej - Mef in Marino Legovič, pa še kak Danilo Kocijančič itd.
Neisha je pa že na svoji 1.plati v veliki večini vse sama nardila - in tekste in musko. In zarad tega men Neisha avtomatsko izpade bolj pristna, pa čeprav mogoče besedila slogovno niso glih za v nek učbenik. Vsaj vem, da so njena, pa da niso napisana po naročilu oz. niso fake. In tud sliš se mi tko, kot da so res njena. Tko da

Mislm, da je ona ena ful odločna babnca, ki točno ve kako in kaj. Čeprov če smo objektivni, zadnje čase je Neisha kr mal preveč prisotna v medijih (z vsemi oglasi, ne sam nastopi) in moram rečt, da je po mojem mnenju to en manjši kiks v njenem menedžmentu. Mogl bi vseen mal na easy vzet pa ne tok forsirat povsod te njene muske, ker bi blo škoda, da taka kvalitetna muska kot je njena, rata neki brezveze banalna, ker je pač povsod. To zna začet utrujat.
Križanke bojo pa itak prepolne pomoje