mene pa zanima nekaj glede mojega profila... pred časom sem očitno nekaj stisnila, da je moj profil zdaj javen, in me v svoje stike dodajajo kr eni arabci, ipd. zanima me kako si zdaj spremenim moj profil, da ga bojo lahko videli samo tisti, ki jih mam v mojih stikih?
pa še nekaj: kako si nastavim MSN SPACE, da ga bojo lahko gledali/brali samo tisti ki jih mam shranjene v stikih?
**SiMoN@** napisal/-a:mene zanima če ti nekoga blokiraš, te on vid zmer kot nedosegljivo. ampk ke on vid spremembe moje prikazne slikce al pa spaca?!
pomojem vidi spremembe profila, ker recimo tiste ki jas vidim kot nedosegljive (al jih ni al pa me majo blokirano naprimer)-->jas vidim njegov profil in space, pa ko dodajo slike se mi nariše zvezdica
ampak se mi pa zdi da isto lahko nastaviš pri msn space da to vidijo smo tisti ki so pri tebi "neblokirani" oziroma tisti ki jih izbereš
jas pa še vedno nevem kak naj nardim da moj profil ne bo javen, ker me skoraj vsak dan doda na svoj seznam kr en tujec
*Ela* napisal/-a:ampak se mi pa zdi da isto lahko nastaviš pri msn space da to vidijo smo tisti ki so pri tebi "neblokirani" oziroma tisti ki jih izbereš
jas pa še vedno nevem kak naj nardim da moj profil ne bo javen, ker me skoraj vsak dan doda na svoj seznam kr en tujec
ma kdu tle kake napotke zame pa za Ele?!?jst sm čist desperate...
Mene pa zanima, če se še kateri tole dugaja:
Folku pišem in oni meni nazaj, ampak jaz njihovega sporočila ne vidim, pravtako oni ne mojega. A se mogoče kateri to dogaja? Kako ste to odpravile, če ste?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
pol pejt pa še 1× isto pa potem se iz msn izpiš pa resetirej računalnik pa pol še enkrat nalož msn plus zažen msn pa mislm da bi moglu bit..druge poti ne poznam
jst se s kolegico menm pa na vsake tolk časa je v mojem imenu poslano sporočilo..like a sm pijana da sm z nevem kom zabluzila itd...in to mi dela sm pr enem pogovoru..sm pr določeni osebi...kaj bi blo narobe...pa tut če si nick spremenim je istu..bom kr znorela..help please