Trenirka
Trenirke rulz!
To je čis odvisno. Če človeku pašejo in če ma postavo za to, jo bo valda nosu še za vn. Tiste druge je pa sram in raj zakrivajo svojo postavo.

Zadnjič spremenil Jela, dne 04. Mar. 2006 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Mene pa neki totalno živcira. Wtf me vsi gledajo če za v center oblečem trenirko pa superge...res folk loh hod u roza kožuhih pa petnadstropnih bafalovkah pa korenčkastih strganih kavbojkah, jz pa v adidaskah pa trenirki ne morem v mesto... da ne govorim če bi hotu it na izi na kavico v bakus v trenirki...kr neki, folk se preserava, k kupi v newyorkerju kiklco za dva čuka pa misle kok fensi je.. 

Jaz tudi nosim trenerko - za doma, za na aerobiko, za sprehode...
Za v sluzbo si je ne morem privoscit, grem pa na kako popoldansko kavico tudi v trenerki, sploh poleti, ko lahko zdravn obujem kaksne lusne japonkice in zivo majcko...
Nebi pa nikoli naokoli hodila v ksni razvleceni stari trenerki... To mi je pa grozno.
Za v sluzbo si je ne morem privoscit, grem pa na kako popoldansko kavico tudi v trenerki, sploh poleti, ko lahko zdravn obujem kaksne lusne japonkice in zivo majcko...
Nebi pa nikoli naokoli hodila v ksni razvleceni stari trenerki... To mi je pa grozno.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.