ej, matura iz slovnice ni nič takega. Ubistvu je vse tok splošno, da sem si jest sred testa misnla - a mi vi mal hecate?! tko da nič bat... resno, ne se sekirat. maš npr en stavek v trdilni obliki in pol pride izjemno zahtevna naloga, ker ga moraš zanikat jest mam eno teorijo k v večini kar drži. namreč - tist, ki se najmanj sekira na koncu najbolš skos pride (lastne izkušnje )
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
avalon napisal/-a:ej, matura iz slovnice ni nič takega. Ubistvu je vse tok splošno, da sem si jest sred testa misnla - a mi vi mal hecate?! tko da nič bat... resno, ne se sekirat. maš npr en stavek v trdilni obliki in pol pride izjemno zahtevna naloga, ker ga moraš zanikat jest mam eno teorijo k v večini kar drži. namreč - tist, ki se najmanj sekira na koncu najbolš skos pride (lastne izkušnje )
o madoniš..težko vprašanje k ne...nevem če bi ga znala rešt danes nam je naša za slovo razlagala da pač so neki nouga sprejel da kao se ne bo več pisalo spisou na temo knige ampak prosti spis..kr tko...zdej pa nevem kok je kej na tem..k naša je percej zmedena
em, koker je men znano s tem esejem je takole. zdej ne bo več esej na temo knjige, ampak bo že napisan odlomek, ti pa boš moral določit ali je delo lirika, epika, dramatika. imel boš dve možnosti - vodena interpretacija, ali da pač sam vse skup spacaš.
seveda pa nisem ziher ker ne hodim sama v šolo, ampak mi je tako povedala ena moja sorodnica ki ima letos maturo
mily napisal/-a:em, koker je men znano s tem esejem je takole. zdej ne bo več esej na temo knjige, ampak bo že napisan odlomek, ti pa boš moral določit ali je delo lirika, epika, dramatika. imel boš dve možnosti - vodena interpretacija, ali da pač sam vse skup spacaš.
seveda pa nisem ziher ker ne hodim sama v šolo, ampak mi je tako povedala ena moja sorodnica ki ima letos maturo
Jst mam letos matruro pa to prvič slišim Dns smo pisal poskusno maturo - esej... pa smo pisal esej na temo knjige - Visoška kronika
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Ja mily ma prav...maš vodeno al pa prosto interpretacijo. Napisan maš odlomek iz dela, ki ste ga obravnal v šoli in morš poznat ozadje dela, da lahko pišeš. Pol maš pa različna vprašanja in po teh vprašanjih pišeš. Npr. maš vprašanje da povzameš ugotovitve o delu in to ubistvu pomeni, da napišeš idejo dela!
iatk Drgač pa je men t amatura kar neki, prej sm rešvala neke stare vzorce matur za matematko pa so mi vse u izi, čeprou sm mela dve leti komi 2 matematko
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
no..ne je jemat preveč na easy...da ne boste pol razočarane...ker pri nas so tisti, ki so bili največji frajerji...pa najbolj glasni...popadali...jaz sem naredila v prvo ...z dobrim uspehom....učila se nisem kaj veliko...čeprav mi je nerodno to povedat... ker bi jo lahko veliko bolje naredila....ampak sem vedela, da imam za faks že itak dovolj pik....pa mi ni bilo...
sicer ni full bav bav..ampak malo si pa le poglejte...pa veliko uspeha...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Hm.... Tole se pa sliši precej bolj enostavno kot smo mi mel. sploh mate pa letos ful boljše knjige k smo jih mi mel lani (3 words - menuet za kitaro )
jest sem matematiko na poskusni pisala najslabše v razredu, pol sem pa brez kakršnekoli pomoči al pa pretiranega učenja z levo roko pisala 3
A tist na izi je name letel Jst sm bla skoz mal lenoba pr metematki letos pa že skoz delam k nora, tud skoz hodim na priprave na maturo, tko da mislim, da neb smelo bit prevelik probelem.
Gemini, predvidevam da greš na osnovni nivo? i did, in je bilo res lahko. Ne pravim, da si ni treba nič pogledat. Trebatreba... samo pretiravat pa ne. tok da so ti osnove jasne in si zmagala
Eh gemini, sej to je fajn da velik delaš za maturo sam, ne se toooook sekirat res, mi smo že maturitetn test za oceno pisal pr slovi, ta test k je biu zdele na zimski maturi in se nism niti pou sekunde učila, pa sm 2 pisala...ble sta pa sam 2 trojki, tko da je bla res lahko!
Latte napisal/-a:Eh gemini, sej to je fajn da velik delaš za maturo sam, ne se toooook sekirat res, mi smo že maturitetn test za oceno pisal pr slovi, ta test k je biu zdele na zimski maturi in se nism niti pou sekunde učila, pa sm 2 pisala...ble sta pa sam 2 trojki, tko da je bla res lahko!
a si z 2 zadovoljna?
no..jaz nisem bila....jaz sem poskusne ponavadi pisala 3...ali več..maturo pa naredila s 4... slovenščino pa sem imela full rada...
a to ste gimnazijska ali poklicna matura?
jaz imam namreč gimnazijo narejeno....in so se testi popravljali v lj...tam pa imajo včasih finte...vseeno ne jemljite mature prelahko...in imejte malo rešpekta....ker lahko zelo hitro spolzi vsa stvar iz rok...pa dajte se raje učit...ker je lahko eno leto zelo lahko...drugo pa nenormalno težko..da ne boste pol jokcale...pa poletja stran metale.....
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....