Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema
-
- Cosmopolitanka
uršy napisal/-a:...hja kaj pa "spravni sex".....men učasih zlo sede
ah kje nikol........jst sm že prej povedala, da ne gliham težav v postli..to je zlo neprimeren način za reševanje težav, ker pol se to vse pogliha, problem je rešen, skregana nista, ni zamer več, a ostaja v naših glavah in slej kot prej spet udari ven..in smo spet na istem, kot smo bili.......

to je nekko tako kot droga..se zadaneš pozabiš na problem (trenutno), ko se strezniš spet pride.....
Hm, do neke mere že.
Seks dejansko je enden od pokazateljev veze in potemtakem vpliva tudi na partnerja, če sta v sporih. Vpliva do te mere, vsaj zase lahko tako rečem, da če mi nekaj ne štima na čustveni ravni ne bom z njim seksala kot bi, če bi bilo vse v redu. Prav tako obratno, če bi zaškripalo pri seksu, če nebi bilo več želje, če bi občutila razliko, bi to verjetno malo zmotilo tudi odnos.
Definitivno je seks nekakšen pokazatelj veze.
Ni pa vse odvisno od tega. Pri marsikomu seks ne štima popolnoma, pa če se partnerjema ne zdi to tako zelo pomembno, še vedno furata odličn odnos.
Vse odvisno od potreb posameznika in karakterja.
Seks dejansko je enden od pokazateljev veze in potemtakem vpliva tudi na partnerja, če sta v sporih. Vpliva do te mere, vsaj zase lahko tako rečem, da če mi nekaj ne štima na čustveni ravni ne bom z njim seksala kot bi, če bi bilo vse v redu. Prav tako obratno, če bi zaškripalo pri seksu, če nebi bilo več želje, če bi občutila razliko, bi to verjetno malo zmotilo tudi odnos.
Definitivno je seks nekakšen pokazatelj veze.
Ni pa vse odvisno od tega. Pri marsikomu seks ne štima popolnoma, pa če se partnerjema ne zdi to tako zelo pomembno, še vedno furata odličn odnos.
Vse odvisno od potreb posameznika in karakterja.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Ja in ne.
Ja - ce seks ne stima, pa je res najbolj intimna stvar med obema, kako potem stima ostalo?!
Ne - ni cisto vse v seksu; mogoce je enostavno tako obdobje, ko se ti ne ljubi, ko imas druge probleme, mogoce kake zdravstvene...

Ja - ce seks ne stima, pa je res najbolj intimna stvar med obema, kako potem stima ostalo?!
Ne - ni cisto vse v seksu; mogoce je enostavno tako obdobje, ko se ti ne ljubi, ko imas druge probleme, mogoce kake zdravstvene...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
hrcEk. napisal/-a:ka pa če uzamemo neko zvezo... in iz nje odstranmo sex.. je zanimiu pokazatelj zveze tis, kar ostane, če odmislmo seks.. don't you think?
itak, da...
ampak, če pa dodamo sex in če je sex zanič oziroma ni to kar bi želeli... pa je lahko to že pokazatelj za razpad zveze ... don´t you think, so?

Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Ok.....
sex JE pokazatelj stanja v zvezi.
predvsem zadovoljstvo s sexom: če sta oba zadovoljna, vse fura tko kot je treba.
Lahko, da ima par stresno obdobje in se raje crkljata, pa to obema paše: torej nimata dovjega sexa, ampak še vedno vse štima.
Kdor pravi, da sex ni pokazatelj, ni zadovoljEn (poudarek na zadnjem e-ju) in si meče pesek v oči.
Kako to vem? Been there, done that.
sex JE pokazatelj stanja v zvezi.
predvsem zadovoljstvo s sexom: če sta oba zadovoljna, vse fura tko kot je treba.
Lahko, da ima par stresno obdobje in se raje crkljata, pa to obema paše: torej nimata dovjega sexa, ampak še vedno vse štima.
Kdor pravi, da sex ni pokazatelj, ni zadovoljEn (poudarek na zadnjem e-ju) in si meče pesek v oči.
Kako to vem? Been there, done that.

Imaš, da me vikaš!
Itak da je sex full pomemben. Moje mnenje je, da je lepilo veze dober sex, dobra komunikacija, zaupanje in iskrenost - formula za normalno vezo. Če samo ena od teh ne štima, ne štima potem nič.
Sex rabimo vsi, in če dobrega ne dobimo doma, se prej ali slej oziramo, da ga bomo dobili nekje drugje.
Sem že izkusila na lastni koži, kako je če ni sex dober. Enostavno se poderejo tudi druge domine.
Sex rabimo vsi, in če dobrega ne dobimo doma, se prej ali slej oziramo, da ga bomo dobili nekje drugje.
Sem že izkusila na lastni koži, kako je če ni sex dober. Enostavno se poderejo tudi druge domine.