uf jst sem pa izpit že pred 2 leti nardila
takoj ko sem dobila listek v roke sm bla sam še v avto, mnde sem ene 2 tanka na dan ponucala, skos sem se vozila gor pa dol Zdej pa sam če morm kam jet, sm tok lena ratala, d se mi nikamor več peš ne da jet
Kitten napisal/-a:happy: 50 jurju? a to tecaj al samo izpit? ce se dobr spomnm sm dala za tecaj 12500 pa za republiske 7500, neki tazga..sam 50.000 Hudo! sej tk da povsod nabijajo ure ce nimajo druzga dela. brez veze ce znas znas ne pa da te vlac tm po cesti do onemoglosti..
Jp samo CPP bo tok, vsaj tko mi je en povedu k bo šu zdej kmal delat izpit.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
a to je un cpp k ga delaš na svoji avtošoli?Ah,ne sekiri se glede tega,to vsak nardi!
Pp maš pol?Ah,to tut ni nč težkega,čeprou je una ančka tam full sumljiva....sam usta na usta,pa bo šlo :D
dobr to oprav,pol pa čimprej začni vozt!
Mene bo pa jutr inštruktor (s5) na glavno prjavu!Komi že čakam!
ja no fora je da nimam pol ... jih morm na netu poiskat ... pp ni tok težko, sam men se pr pihanju te ančke ne pržgejo vse lučke - ne pihnem zadost. ah bom že ... zakaj pa SPET na glavno? a si že mela al kaj?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
ja sm mela v cetrtk,pa me je zarat take malenkosti vrgu,ampak okej...bom se mal cakala na datum,pol bo pa odfurala tko k je prou,da se bom loh že 1x sama okol vozila!
Naughtygirl,kje pa delaš cpp,k men se zdi da majo moji sošolci tut jutr?A mogoče pr aurigi?
Naughty-->a pol poznaš Trbanca pa Gomboca k ste skp na predavanja hodil?Gomboc (rok) ma taka fafarska usta pa modro spyder jakno? sej pomoje veš kera dva mislm....no te pridm jutr pogledat,oki? :D
hmmm... a sta onadva mela predavanje na Ledini? K mi smo mel na Ledini, tko da ne vem ... sm se družla sam z unimi k jih poznam, pa tud nism opazla nobenga iz drugih šol. Kje pa oni pišejo jutr? mi na naši šoli!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
a joj no!Zdej se je pa vse sesul! sm misnla,da pišeš prou tm k je avtošola (dvorišče aškerčeve gimn) k drgač se ma tm predavanja!
ah nč no...pol te bom pa kdaj drugič vidla skratka...dobr piš!