Kontaktne leče

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a BabyBlue` »

hmm...jest sm mela ze use ...najprej sm mela ucala pa sm jh mela sam za usolo k nism vidla do table sam sm jh nosila sam tm an ...po sm si nabaula barvne lece k sploh niso ble drage an sam se mi jh ni dal vn pa not dajt...zdej k sm mogla pa na pregled za voznisk ispit so mi pa povedal da se mi je dioptrija povecala tko da sm si mogla nove ucala ubaut...k srec ma mami veze in je narocila mojmu optiku nj prnese razlicne modele pa firme in k sm jest to izbirala sm rekla da nej mi cen ne povejo glih zato k mi mami rece da zmeri morm najdrazi izbrt...tko da sm izbirala pa izbirala mela ene 70 izborv sla na izlocanje na konc prsla do guccijevh ocal za 62 cukov tko da mt skor kap sam k srec sm jh dobila in sm prov zadovolna an in ce ti poises ene ucale k ti pasejo jh poj tut noss u javnosti pa kljub temu lahka ucke poudars ... :megacool:
Uporabniški avatar
jagoda77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda77 »

_ladybird_ napisal/-a:skeširala si se k si leče kupla? :D jst sm dala za tri mesece 7500 pa se mi res ne zdi drago :/, ok še uno tekočino rabš in je vse skup ene 11k...

Jaz sem dala za letne 18 jurjev... to tud ni ne vem kolk drago :roll:
Always Tutty Frutty
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Happy »

jagoda77 napisal/-a:
_ladybird_ napisal/-a:skeširala si se k si leče kupla? :D jst sm dala za tri mesece 7500 pa se mi res ne zdi drago :/, ok še uno tekočino rabš in je vse skup ene 11k...

Ok pol sm pa jst očitno največji idiot na svetu k zmer narajmam vse kar je najdraži. Jst sm dala za letne leče, trde, skupi z vsemi tekočinami pa tabletami 48. ooo. A mogoče zato ker mam ful dioptrije? :nixweiss: :wall:
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lepoticka »

Happy napisal/-a:
jagoda77 napisal/-a:

Ok pol sm pa jst očitno največji idiot na svetu k zmer narajmam vse kar je najdraži. Jst sm dala za letne leče, trde, skupi z vsemi tekočinami pa tabletami 48. ooo. A mogoče zato ker mam ful dioptrije? :nixweiss: :wall:

ker so trde in imaš veliko dioptrijo, in ker je verjetno znamka dobra... js sem dala podobno vsoto za Zeissove... skor 40.000...
*missyA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *missyA* »

lepoticka napisal/-a:
Happy napisal/-a:
jagoda77 napisal/-a:

ker so trde in imaš veliko dioptrijo, in ker je verjetno znamka dobra... js sem dala podobno vsoto za Zeissove... skor 40.000...

Jst mam mehke-letne pa mi ni žal. Sam ne vzet Zeissovih ker mene so ful očke pekle, posebj poleti pa to se je dogajal ful folku. Res so KAO kvalitetne pa čist predrage!
Drugače bi šla pa ful na operacijo sam me je čist preveč strah, ker se je baje neki ženski vid samo še poslabšau-hvala lepa, ker oči mam samo ene. :confused:
*If you belive in yourself you'll make it, everyday of your life*
Uporabniški avatar
dakota*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dakota* »

men se ob mrazu ful oci solzijo.
a je takrat nevarno, da bi mi lece vn padle? :(
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka

dakota* napisal/-a:men se ob mrazu ful oci solzijo.
a je takrat nevarno, da bi mi lece vn padle? :(

dvomim... js sem tut že jokala z njimi... tko da... mislim da ne bo držalo...

seveda pa se lahko zgodi da ti pade... pa tut ko imaš suhe oči...
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

meni se skozi oci solzijo pa ne vem ,v bistvu nimam obcutka da bi mi lahko ven padle...pa glede na to da sem bla na pogrebu pa sem zlo dosti jokala tut ni blo neke panike...moje lece zdrzijo vse napore :D
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

js sm šla v clarusa pa so mi ful lepo razložil vse in me naučil z lečami ravnat. zdej mam johnsons&johnsons dvotedenske in so mi ful v redu. čist so mehke, k en polivinil. že taprvi dan jih sploh nism čutla.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

V petek jih dobim :) tak da bom vse razložla, kaj je bolš, že komi čakam.
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluegirl »

tjaska napisal/-a: johnsons&johnsons dvotedenske in so mi ful v redu. čist so mehke, k en polivinil. že taprvi dan jih sploh nism čutla.

Te imam tudi jaz, so cisto mehke, na zacetku sem imela tezave z dajanjem v oko, ker se niso hotele oblikovat v lecko. Zdaj ze imam grif :D .

Imela sem tudi barvne 2x, enkrat zelene, enkrat pa rjave z zlatkastimi pikicami. Verjetno je moje oko malo drugacne oblike od ostalih, ker mi je vedno zdrknila lecka nizje, tako da sem imela zlate pikice pred zenico... :? .

Pa Bausch&Lomb Renu tekocina. Na zacetku sem imela eno, mislim da nekak na C, pa so me tako oci pekle po vsaki vstavitvi lecke, da sem vedno :cry: od muke. Cibavision mislim.
Meow
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

Kok pa so cenovno barvne leče?
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka

pikica83 napisal/-a:Kok pa so cenovno barvne leče?

zakaj ljudje odpirate novo temo ko sem vam pa js vse tko lepo razložila... samo najt je treba... imaš desno zgoraj iskalnik,mal pobrskaj... js sem dala 6.000... pa poišči... še o marsičem smo ŽE pisali...
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

pa kupi si taka očala, ki ti res pašejo... zna bit seksi :lol:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a BlueGirl1983 »

Leče so super stvar. Nosim jih že od sedmega razreda, torej že skoraj 10 let, pa z njimi nisem imela še najmanjših težav. Uporabljam mehke mesečne, letno pa dam zanje okoli 17.000 + tekočina. Pa tudi če bi bilo 3x dražje, bi vztrajala z njimi.
Odgovori