Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mononoke
Sramežljivka
Sramežljivka

Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Neprebrana objava Napisal/-a mononoke »

Vsaj tako pravijo...

zatorej me zanima, koliko se ve strinjate s to trditvijo in ali še vse tako veselo seksate, ko pride v odnosu do (resnih) problemov?

Jz se namreč precej strinjam s to trditvijo, saj sem jo občutila na lastni koži. Ko je začelo škripati, tudi seks ni bil več tako sproščen, več problemov se je kopičilo, manj se mi je seksalo, kljub temu da sva bila vztrajna in sva se oba trudila reševati probleme.

mnenja?

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

mislm da neka povezava zihr obstaja.

obstaja tut pregovor, dober seks je par procentov zveze, slab pa ene 90%
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

niti slučajno ne bi rekla, da je seks glavni pokazatelj zveze. se pa verjetno prej al slej, če zveza škripa, začne poznat tut na tem področju. in v takih primerih tut ni pol seksa za krivit, če zveza razpada ali razpade.
...just breathe...
matjačka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matjačka »

Jest pa mislim, da ima seks zelo veliko vlogo v zvezi. Poznam primer, ko se je zaradi nezadovoljenega seksa skoraj končala dolgoletna zveza. Vendar se je problem rešil in veza še traja :) , zato mislim, da se zaradi slabega seksa zna marsikatera veza tudi končati!
Pa seveda tudi odvisno od para do para.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

seks je pokazatelj, ker takoj občutimo kako spremembo v odnosu-ker je to najbolj intimna stvar. in seveda če je kaj narobe nisi tak sproščen, ne vzburja te tak...pokazatelj je.ni pa nekaj glavnega v zvezi.sam sej pokazatelj pa glasvna zadeva ni eno in isto ane :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

renatka_ napisal/-a:seks je pokazatelj, ...ker je to najbolj intimna stvar. :)

Tocno tko. z enim k ti gre ze dva meseca na zivce pac noces seksat. in obratno, z enim k si nor nanjga, se hoces skoz stiskat&meckat.

seks je ena stvar k loci prijateljstvo od partnerstva. tko da ce seks ne stima, pa je kao vse kul, sta v bistvu samo se prijatelja.

aja pa se to: ce pride v zvezi do resnih problemov mi ponavad sploh ni do seksa.
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 08. Mar. 2006 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Slab sex - 90% zveze
Dober sex - 10% zveze

:lach:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Erinija »

meni osebno (dober) seks v vezi zelo veliko pomeni... ne morem biti v vezi z nekom, ki me v tej sferi ne bi popolnoma zadovoljiv.

poznam pa primere, ki pač na to ne dajejo velikega poudarka.
...girls just wanna have fun...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Ja se strinjam s tem, da je sex prvi pokazatelj da veza funkcionira.
Kajti če začne prihajat do tega, da zvečer ko se vležeta ti sploh ni do sexa in se začneš izogibat temu, to pomeni da je nekaj narobe ali da ni pravi za tebe, jaz pa si takšnega življenja ne želim...

Tudi če vse drugo funkcionira in se odlično razumeš, če nimaš s svojim partnerjem dobrega sexa, začne slej ko prej škripat v vezi...

Če imava kakšen problem, nisem razpoložena za sex... pa tudi on ne. Če so ti problemi veliki in trajajo že dolgo časa, pa sigurno v vezi nekaj ne štima, zato je pametno vse reševat sproti, da se ne nakopiči vse skupaj, ker se je potem zelo težko stvar izpeljat kot se šika...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nene, jest se s tem nikakor nebi strinjala.sploh ni res da je sexs pokazatelj kakšna zveza je.Obstaja dost zvez, kjer obadva s partnerjem ravno nista profesionalca v sexu in imasta npr. kar dost težav in vsga pa njuna zveza funkcionira bolš kot kšna kjer je sexs odličen...sicer pa če mene prašate se mi zdi da je v zvezi pomembno bolj kej druzga kot samo sex, ker če se imata dva rada verjetno ne bosta gradila večjidel zveze na sexu, mislm da je bolj pomembno še kšno pametno reševanje težav, pogovor, druženje........sej je sex večji de zveze, samo pa stoposto (vsaj pri meni in mojem fantu ) nima sex 90% deleža.....jst nisem zato z nekom da bom samo sexala, men je pomembno še marsikej druzga od česar imam več, kot pa od 5 sekundnega orgazma....... :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

valda da dokler bo seks med dvema super, ne boš reku, da je to tako zlo pomembno.
Problem nastaen, ko pride do težav v spolnem življenju dveh partnerjev, ko nekomu ni več toliko do tega in v tem ne uživa več.
In to je slab znak, definitivno,

Strinjam se s tistim, kar je Zvoncica povedala. :)
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a _Le`Ona_ »

Zvoncica napisal/-a:Tocno tko. z enim k ti gre ze dva meseca na zivce pac noces seksat. in obratno, z enim k si nor nanjga, se hoces skoz stiskat&meckat.
seks je ena stvar k loci prijateljstvo od partnerstva. tko da ce seks ne stima, pa je kao vse kul, sta v bistvu samo se prijatelja.
aja pa se to: ce pride v zvezi do resnih problemov mi ponavad sploh ni do seksa.

Ja, je res...isto je blo pri meni... :!:
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

renatka_ napisal/-a:seks je pokazatelj, ...ker je to najbolj intimna stvar. :)

delno se strinjam, delno ne...
Men je vec pomembno s tistim ki sem nora nanga samo meckanje in ljubkovanje ne pa sam sex, če e razumete kaj hoč povedat....lepš mi je če se samo stiskava in ljubčkava in to, kot pa naprimer sexava.no seveda mi je tud sex ful pomemben pa lep.sam več potrdila, da me ima partner rad dobim v tem da mi izkazuje nežnost in me ljubkuje in se lepo pogovarja z mano in tko naprej...ne zdi se mi sex 90% zveze...nikol...je pa seveda zlo pomemben...

pa tud ne zdi se mi to, da če recimo sex ne štima in je drugo vse kul da sta samo prijatelja.siguro obstaja kje kdo, ki je naprimer antitalent za sex in mu ne gre dobro od rok, pa je zveza perfektna v vseh drugih pogledih..je pa res še ena stvar, da more bit partner ob enem tudi tvoj najboljši prijatelj....torej praktično je tle tud res da je vsaka zveza tako kot ljubezenska zveza, tudi prijatelska..

sicr pa tud jest če se kej skregava nikol ne gliham težav v postli...dokler niso rešene se ne morm osredotočt na nč druzga kot na to kdaj in kako se bova pogovorila in problem rešila...in šele po nekem času ko je problem dokončno rešen in pozabim nanj se lahko spes skoncentriram na sex....(no tle se štejejo minute :) )
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

se strinjam s purple...sex je pomemben, ni pa najpomembnejši

Pri nama je tako, da redno rešujeva probleme (še dobro da jih nimava veliko) in se nama to pri sxu čisto nič ne pozna. Pa tudi sicer rešiva stvari preden greva v posteljo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Odgovori