najboljsa stran za to da si dol vleces je ww.filelist.org gor mas vse kar obstaja najnovejsega pa je blo kjerkoli po svetu na tv sao je problem da so tam ze najbolj spredaj kar je, in ce se nisi do tam gledla na sredini sigurno ne bos htela ker so ze dalec...
eemm...jaz pa bi mela ta parfumček (če bi seveda dišal) . meni to ni nič slabega, da nardijo parfumčke . samo da bodo dišal pa poceni (to itak da ne bodo )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
skinny napisal/-a: meni so sedma nebesa čist proti RG!
ja no ta sedma nebesa so tko butasta
tko zavajajoče svetohlinska
razočarane goepodinje so ble pa bolj realne
pa še smešne
joj kok sta men susan in gaby všeč
Meni je pa najljubša Bree. Tolk mi je odštekana ... Oba njena mulca sta mi pa do konca zoprna. Pa Gabrielle je super. Ko se s tisto nuno sklofata - zakon!!!
krfjolca napisal/-a:Meni je pa najljubša Bree. Tolk mi je odštekana ... Oba njena mulca sta mi pa do konca zoprna. Pa Gabrielle je super. Ko se s tisto nuno sklofata - zakon!!!
krfjolca napisal/-a:Meni je pa najljubša Bree. Tolk mi je odštekana ... Oba njena mulca sta mi pa do konca zoprna. Pa Gabrielle je super. Ko se s tisto nuno sklofata - zakon!!!
Ja men je Bree tut najboljša
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you