Js sem proti, če stvar zgubi mejo...tako kot je ena napisala da je kadila pol jo pa ni primlo več...no ko te ne prime več nekateri oz. večina ne pokadi več samo enega na dan (ker pač to ne prime več) ampak gredo naprej z 2 na dan pa s 3, 4, 5...Ja poznamo take...in takšni ljudje mi gredo na živce!
No in potem se začne opažat, da se stvari sploh ne spomneš, ko ti nekdo kaj govori ga ne čuješ...večino padeš u bed, ker je tud družba s tabo zabedirana.
Sicer pa ne pravijo zaman, da se je drogirat treba znati!
Jst sem kadila v srednji šoli in povem vam, če je družba taka da se z njo da pogovarjat smejat potem te nič nemore spravit u BED!
Padeš v pogovor...se smejiš...ja večkrat me je bolel trebuh...čeprav js nikol nisem skadila več kot 2 jointa na dan pa še ti dnevi so bli REDKI zelo redki. no in potem sem ugotovila, da je to nekaj brezveznega, stran vržen denar...uglavnem ni mi bilo več zanimivo.
Uf..minlo je že 2 leti odkar nisem probala niti dima...enkrat sem kadila hašiš z dvema kolegoma in sem bla zadeta kot nikdar...ene 6 ur me je držalo zaspala sem pa itak kot TOP...tako da hašiš mi je bile enkrat in edinkrat pa nikol več - premočno. Tu pri nam v Veleju je popularen skunk.
No nimam pa nič proti tem če ste odrasli znate razmišljat in si maksimalno 2x na mesec privoščite še to...res je da se sprostiš IN eh ne dela se to da pozabiš; da si manj živčen pa vse...sam spet je tukaj MEJA, ki je marsikdo nima...ja drogirat se moraš znat.
Madonca sem spis napisala...