Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

ja mi mamo to prek šole organiziran ... pp smo mel 2x po 5 ur :?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a BabyBlue` »

ja sej mi tut ja sm jo mela ucer prvic pa smo jo mel 3 ure pa nasledn tedn mamo se prakticno po pa menda tut ze test...sam k srec mam jest use teste tko da me ni strah pa menda da ce 100% resm test sploh nimam prakticnga dela :)
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

pr nam je biu pa cpp kao 14 dni, 3x tedensko sam ko si hotu si sou pisat test pa loih tud prvo uro (placas isto) in ko si naredu si soul loh vozt. js sm nardila 3. uro predavan k smo itaksam pole resval moznost jih mas pa sam 15 in eno od teh pol pises test
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

dans sm mela cpp ... in prvi stavk k ga je un model izustu je biu, da ne bo nobenmu skoz prste gledu, ker hoče da mamo čez 50 let še vsi glave na vratovih ... :roll: ok sej vem, da je to v bistvu za nas dobr, sam eni dobijo že vse rešitve in vse zravn :?
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

sej to vsi grozijo :) nc skrbet. ce knjigo prberes si zmagala. pa tud ze iz prakse ves vsaj 50%. sej to se dobi 15 testov z resitvami, to reses ene 2x in znas vse. saj pr nas je blo tko..pol si pa dobu enga od teh 15ih sam na republiskih je pa druga zgodba.
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka

Naughty grl napisal/-a:dans sm mela cpp ... in prvi stavk k ga je un model izustu je biu, da ne bo nobenmu skoz prste gledu, ker hoče da mamo čez 50 let še vsi glave na vratovih ... :roll: ok sej vem, da je to v bistvu za nas dobr, sam eni dobijo že vse rešitve in vse zravn :?

in a si nrdila? jah jest za cpp nism mela testou pa sm nrdila mam pa k srec tanove obcinske k zdej so jh ful zaostril in menda jh od 30 ene 5 nrdi :?
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

ah dej no kaj pa tako vrjems da jih od 30 samo 5 nardi.to je cist mim. ce se naucis bos tud ti nardila. js sm bukvo enkat orbrala, nisem mela teh testov, razn tiste navadne(50% vprasanj je skor enakih v rep. testih!) in sm resila vse ene 2x. ene-eni so pa mel tanove republiske teste pa niso nardil!ne se na to nanasat, ti raj zaupej vase!
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ne, ne dans sm mela samo predavanje. Izpit mam v petek :? dvomm da bomo mi kake pole dobil. Pa še reku je, da nam bo za vsak napačn odgovor dal 20 dodatnih :( groooza :x
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka

jah zato k sm mela 3 susolke k so pac zdej delale pa so povedale pa tut sam predavatl pr cpp-ju je to povedu... nerazumm kuko solahk padl ce so mel original teste ampak ok...
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

babyblue: glih zato ker so se napiflal samo tisto in se nanasal na to pol te mal zmede in si v rit.
senkat svetujem: ne nanasejte se na te teste ce jih dubite al pa ne.
Uporabniški avatar
Darkman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Darkman »

Naughty grl napisal/-a:ne, ne dans sm mela samo predavanje. Izpit mam v petek :? dvomm da bomo mi kake pole dobil. Pa še reku je, da nam bo za vsak napačn odgovor dal 20 dodatnih :( groooza :x

To ne more :razz: , brez skrbi. Jaz sem letos glih delal cpp za motor, brez problemov, brez kazenjskih točk samo pol nisem šel naprej sem pustil vse skup. Smo meli predavanja 2*3 ure pa gre lepo skoz, pa še to sem bil samo na 2. prvi pa zadnjo ko je bil test. Več kot 50% itak veš iz prakse če pa še knjigo pregledaš ni panike.

Zgoraj sem ti objavil link kjer lahko zmiraj preveriš koliko veš, da ti ne bo treba plonkat, ker na občini žal ne moreš, je moj stric na izpitni komisiji pa vem.

Pa fajn se uč :twisted:
Uporabniški avatar
aiwa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: čička

Neprebrana objava Napisal/-a aiwa »

dober mesec nazaj sem naredila izpit... ampak ful malo vozim :cry: komaj pridem do avta.... no pa brez panike... važno da imam izpit v žepu :cool:
Uporabniški avatar
Darkman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Darkman »

aiwa napisal/-a:dober mesec nazaj sem naredila izpit... ampak ful malo vozim :cry: komaj pridem do avta.... no pa brez panike... važno da imam izpit v žepu :cool:

:twisted: bolj važno je znati vozit, je hitro lahko pozabiti ker nimaš prakse. Zato vozi čim več ni samo izpit v žepu važen. :twisted: Izpit v žepu je samo začetek. :razz:
Uporabniški avatar
aiwa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: čička

Neprebrana objava Napisal/-a aiwa »

sej vozim... samo ne tok kokr bi hotla. tak da nč bat... pozabla zih ne bom. rada vozim... samo večino časa ga doma rabijo pa ne pridem zraven... ker jz bi ga skoz rabla za povsod... tko ga mam pa samo kdr ga oni ne rabjo... :( :wink:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Jaz sm danes mela drugo uro :D :D :D ija vsi preziveli :)
Zaklenjeno