Šminka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
Jst mam 3 šminke...nežno roza, eno svetlečo in eno malo oranžnikasto...vse zlo nevtralne pa še ene 2 lip glosa sam jih ful mal uporabljam. Meni je ful lepo, če maš namazane ustnice sam se mi takoj dol zbriše in pol se mi ne da skoz popravljat. Sploh glos...pa še limasto je vse, če mi da lubek lubčka..
Tko da ostajam pri labelah in vazelinih.

Tko da ostajam pri labelah in vazelinih.

Zdele sem dobila en zanimiv mail. Preden me kdorkoli napade, tudi jaz uporabljam sminke in glosse, zelo rada. Nimam pa nobone od spodaj nastetih firm. Saj to...
VSEBINA MAILA:
V zelo resni medicinski reviji sem ravnokar prebrala clanek z naslovom
LipstickAlter!!! Objavljajo senzacionalno odkritje svinca v nekaterih sminkah inglossih.Znamke, ki vsebujejo svinec v sminkah so naslednje:
1. Christian Dior
2. Lancome
3. Clinique
4. Y.S.I.
5. Estee Lauder
6. Shiseido
7. Red Earth (Lip Gloss)
8. Chanel (Lip Conditioner)
9. Market America - Motnes Lipstick
Dodajajo se nasvet kako preizkusiti ali vasa sminka vsebuje svinec: na
rokonanesite nekaj
sminke in potem to podrgnite z zlatim prstanom. Ce se bo barvasminke na roki spremenila v crno, to pomeni, da vasa sminka vsebuje svinec.Svinec je karcenogen in se ni za hecat z njim.Drage dame, preverite svoje sminke in posredujte to naprej, vsem, ki so
vamdosegljivi
VSEBINA MAILA:
V zelo resni medicinski reviji sem ravnokar prebrala clanek z naslovom
LipstickAlter!!! Objavljajo senzacionalno odkritje svinca v nekaterih sminkah inglossih.Znamke, ki vsebujejo svinec v sminkah so naslednje:
1. Christian Dior
2. Lancome
3. Clinique
4. Y.S.I.
5. Estee Lauder
6. Shiseido
7. Red Earth (Lip Gloss)
8. Chanel (Lip Conditioner)
9. Market America - Motnes Lipstick
Dodajajo se nasvet kako preizkusiti ali vasa sminka vsebuje svinec: na
rokonanesite nekaj
sminke in potem to podrgnite z zlatim prstanom. Ce se bo barvasminke na roki spremenila v crno, to pomeni, da vasa sminka vsebuje svinec.Svinec je karcenogen in se ni za hecat z njim.Drage dame, preverite svoje sminke in posredujte to naprej, vsem, ki so
vamdosegljivi
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Jest mam pa eno šminko od Diorja v taki čist nežni marelični barvi k res FUL neguje ustnice pa ful lepo diši. Barva je v bistvu tok nežna, da sploh ne zgleda k šminka ampak, da bolj tak sjaj ustnicam. Tut, če mam suhe ustnice in se namažem z njo mi res take ful mehke ratajo... škoda sam k mi jo že zmanjkuje
... res, da stane 6k sam je pa vredna svojga denarja
Evo tale (sam ne ta odtenk):

Evo tale (sam ne ta odtenk):

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mela sm Glam SHine, kupla v enem navalu da se bom začela šminkat, šminko sem po dveh tednih zgubila... To je bil gotovo znak, .... Tko da uporabljam samo vazeline, Labello Classic, Sensitive al pa Hydro Pflege. DRuzga pa nič (mejbi 1x na 14 dni lip gloss, sam to more bit pa že kej narobe z mano
)

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...