. Najraj mam enga od Palmolive pa nevem točno ker je že... Diši pač po milu
.

Sicer so imeli samo štiri vonje - cherry, kokos&banana, menta in malina...sam mi sploh niso kaj preveč dišali. Edino uni kokos&banana recimo.
Pa mi ne diši preveč...oz. na koži mi ne diši preveč lepo, za povohat je okay. Prej sem imela pa od Luxa Nutri Pearls (spet nisem ziher glede imena
), pa mi je res maksimalno lepo dišal (tut na koži). Sicer pa zelo menjam gele za tuširanje...je res dosti takih, ki so mi všeč. 
*purple bitch* napisal/-a:Eneya napisal/-a:mleko za telo: nivea, ce pa ni nivee pa solea![]()
se je ze fant mal prtozval d kva tok po kokosu skoz disim k mu ni glih najbl kul
haha k moj tip...zanga sta nivea pa solea eno in isto.....če je nivea jo kliče solea, če je pa solea jo kliče pa nivea...no kdaj pokliče eno kar niveasolea.......boli njega.....
![]()
pa tud jst sm mela kokosov šampon pa mleko za telo, pa je reku da sm k ena palma in da to preveč diši...no na konc mu je že smrdel.....zdj mam pa en baby šampon pa mu ful dišaaaaaaa.![]()
in mene je ze stokrat vprasal ce je solea ista firma k nivea pa ze stokrat sm mu povedala d je solea schwarzkopf, nivea pa svoja nivea. res ne vem zakaj moski ne marajo kokosa.

Tiavanna napisal/-a:Včeraj sem šla v Mullerja povohat Fruttinije...in sem bla prav razočarana.Sicer so imeli samo štiri vonje - cherry, kokos&banana, menta in malina...sam mi sploh niso kaj preveč dišali. Edino uni kokos&banana recimo.