hehehe...hvala za predloge!!
... sm ga včeri kr vprašala... v bistvu prek smsov sma se to pogovarja...tist sm rekla, da me neki zanima...če sta ona2 sam prijatla al sta ''prijatla'' ...pa mi je ful tist odp. da kake pa mam...da nai neham....kao da kk lahk pomislim, da bi bla ''prijatla''....pol pa sm rekla, da jz svojim kolegom ne pišem ful neki, da mislim jz tud na njih fulll...pa to...pol pa je napisu, da če hočem ji pa ne bo več tega pisal...pa sm rekla, da sei, če ona ve, da sta sam frenda...pa ve, da to nima nekega ful pomena... ni panike a ne..ql..lahka piše...sam, da če pa ma..pa mi nai kr pove...
in dejansko je bil pol užaljen...mi je poslal mesig, da ga s takimi vprašanji, ki jih mam, mine do vsega pol in da ga je prizadelo to....sam..jz bi se pol lahk čutla ''prizadeto''..ne pa on, ko ga sam vpr. sei sm mu napisala, da a ni bolš, da direkt vpr. to ka mi res ni vseen...ko pa da bi bla na beda...pa bi rekla da ni nič... no zei je pa use ql
če pa bo rek, da bi šou k njej na obisk...mu bom pa eno moralno dala...pa če bo možnost, bi šla kr zravn ja

če je tolk ql ona, bi bla še menda tud mene vesela