analni sex?
Tega se ne moreš navadit, rit ni lula, ki se raztegne čez nekaj časa, če sexaš vsak dan...
Rit potegne, že po spolnem odnosu, skupaj, drug dan pa ziher...
Ni važno kolk se sprostiš, če ne gre ne gre, odvisno pa je res tudi od punce, kolkšen je njen prag bolečine... jaz ne prenesem, niti se ne bom trudila, sem tako kak mam zdaj urejeno spolno življenje, zadovoljna...
Rit potegne, že po spolnem odnosu, skupaj, drug dan pa ziher...
Ni važno kolk se sprostiš, če ne gre ne gre, odvisno pa je res tudi od punce, kolkšen je njen prag bolečine... jaz ne prenesem, niti se ne bom trudila, sem tako kak mam zdaj urejeno spolno življenje, zadovoljna...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Prvič je težko to nebom zanikala. Ampak najbolj pomembn je koliko si sproščena, kako pozo maš, lubrikant in čas si morta vzet. Čist lepo se sprostiš in nič ne čustiš bolečine. Jaz je nisem nikoli...seveda potem ko sem se sprostila...sej priznam da me je bolelo na začetku ampak malo potrpiš pa še bl se sprostiš pa je vse ok potem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...