Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

tjaskaaa napisal/-a:
muni napisal/-a:definitivno je najboljsi keramicni likalnik. Jaz imam namrec 2- enka navadnega- kovinskega in enga keramicnega. Najbolj zanimivo pa je, da sem ga cist po nakljucju vidla na televiziji (en lev kanal) in ga narocila- cca 6000 sit. Je pa ful dober-cist zravna, pa se lasje se ti svetijo

a je to mogoče ena angleška reklama k jo vrtijo na Prva tv (Tv3)??

Ja tist s Prva tv..a je to tist?!?K reklama je ful dobra. Pa tud cena ni tok huda! Jst resno razmišljam, da bi si ga kupila. Tko da če je to tist oz. če ga katira ima..Kako ste zadovoljne?
K me je ful strah, da bi bil pol kr neki!

Pa glede tiste krtače za likanje las...kje se pa da to kupit?!?
jubica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jubica »

Če si kupuješ likalnik more definitivno bit s keramično ploščico. Segreje se v 10 sekundah, ful dobro ti lase zravna pa še svetijo se. Enkrat sem si jih navijala, pa mi ni bilo všeč in sem si jih šla zlikat -> 1x sem potegnila po pramenu pa so že bili ravni.
Jaz sem ga kupila v trgovini s frizerskimi stvarmi (Primarij na Tyrševi-MB), je imel kr ceno (15ooo SIT) samo se je splačalo.
Si pa ga je kolegica kupila v Avstriji za 20 evrov in je tut baje vredu. Samo gledat moreš, da ima keramično ploščico.
muni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a muni »

a je to mogoče ena angleška reklama k jo vrtijo na Prva tv (Tv3)??

Ja tist s Prva tv..a je to tist?!?K reklama je ful dobra. Pa tud cena ni tok huda! Jst resno razmišljam, da bi si ga kupila. Tko da če je to tist oz. če ga katira ima..Kako ste zadovoljne?

mislim, da ja. Na skatli pise ProCeramic sraighteners. Firma, ki pr nas to prodaja pa je AMS d.o.o. Zaloska 167 Cena: 7000 s postnino vred
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

Heilie napisal/-a:Ja tist s Prva tv..a je to tist?!?K reklama je ful dobra. Pa tud cena ni tok huda! Jst resno razmišljam, da bi si ga kupila. Tko da če je to tist oz. če ga katira ima..Kako ste zadovoljne?

Heilie..a ga bomo kupile?? jst sm že začela akcijo za keš :razz: nimam lih prihrankou..štipendije pa tud ne :?
Free your mind...
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Jaz sem se malo po Yahooju pošpilala in kritike prebrala, moram rečt, da sem razočarana.
Pišejo, da je sicer ok ker je majhen, drugače pa lase preveč izsuši, potrebuješ obe roki za uporabo, baje slabše zravna kot likalnik in obstojnost ravnih las traja krajši čas kot pri likalniku.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

samomojca..ti govoriš o krtači al o likalniku...ker najprej pišeš v moškem spolu kot likalnik..pol pa...˝baje slabše zravna kot likalnik in obstojnost ravnih las traja krajši čas kot pri likalniku.˝-->to razumem kot,da ni likalnik,ampak je mišlen kot krtačo.. :?: :?:
Free your mind...
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Mislila sem na rowentino lissimo. Pozabila omenit :oops:
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

MissBitch napisal/-a:
laram napisal/-a:mene tudi tisti od rowente (ne vem kako se napiše :oops:) ... zanima

baje so tej likalniki mislim na splošno vsi, zelo dobri če jih uporabljaš parkrat letno, če pa lase ravnaš pogosto (mislim po vsakem pranju) potem pa ti zelo uniči... tak da vam vsem svetujem da res dobro premislite če so vam vaši lasje tako zelo ne všeč, da imate potem raje uničene...

MissBitch, hvala za predloge ... saj se niti ne namrevam odločiti za nakup tega likalnika ... so mi moji lasje še kar všeč ...
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica

tjaskaaa napisal/-a:
Heilie..a ga bomo kupile?? jst sm že začela akcijo za keš :razz: nimam lih prihrankou..štipendije pa tud ne :?

Sem ga že naročila in dones tudi dobila..ekspresno hitro, mislim da je trajalo sam 3 dni. Zdej pa že komaj čakam jutr, da ga sprobam! :wink:
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a plavooka »

Prosim povej tvoje mnenje o tem likalniku.
Zadnjič spremenil plavooka, dne 11. Dec. 2004 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Uporabniški avatar
jagoda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda »

Kje se naroči ta likalnik iz reklame? Je še nisem zasledila, tako da ne vem, o čem govorite....
Bi pa nujno rabila kakšen dober likalnik tudi jaz!
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica

jagoda napisal/-a:Kje se naroči ta likalnik iz reklame? Je še nisem zasledila, tako da ne vem, o čem govorite....
Bi pa nujno rabila kakšen dober likalnik tudi jaz!

Ta likalnik je res ful dobr!
Reklama je pa skor vsako jutro tam okrog 9h na Prva tv! Naroči se po tel, sam ne najdem številke več, da bi ti jo napisala.
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a plavooka »

No,končno sem si kupila likalnik za lase.Ima keramične ploščice in zanj sem dala 8.000.Firma je Philips.Se zelo hitro segreje-v 30 sekundah je že topel v 2-3 minutah pa že zeloo vroč.Sem zelo zadovoljna z njim.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninčulilika »

Jst sm vprašala, mojo frizerko za nasvet, pa je rekla da so najboljši tisti z železno al pa keramično ploščo. Tak da mislim, da si kr dobr kupla.
Velik užitkov pri uporabi:)
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

a ma kera likalnik Wave?
Odgovori