jst nosim trenirke samo za doma pa telovadbo, plezanje itd... drugač, pa niti do trgovine ne grem u trenirki... kwa šele, da bi kar tko hodila po svet okol...
zadne case, ko sm doma, se najbols pocutm u trenerki..ucasih grem taka tut u trgovino..me ni nc sram.. ena trenerka je itak tolk fletna, da v njej zgledam bols kot pa v drugih hlacah.. udobna, pa se dragi praw, da mam lepo rit w njej
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Doma sm skoz v trenirki al pa v pižami, včasih grem v trenirki tud ven - do trgovine ipd., če se mi reees ne da preoblačit.
Nobena stvar ni tolk udobna za poležavanje kot trenirka - the older, the better
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Jah vn na sprehod al pa kej bl mal hodm. Grem pa v štacuno v trenerki brez problema. Zakaj bi se preoblačla če mi ni treba? Sam mam pa doskrat problem da nočem it v trenerki vn da je ne bi umazala ker js s trenerko cele dneve po postli preležim... Da bi me blo pa sram it vn v trenerki pa NE! Mi dol visi.