Študij: FPVV
Ja točno,mal sem zabluzila z prejšnjimi programi
. Ja si diplomiran varstoslovec, potem pa specializacija. Kar se tega tiče mi je bil prejšnji program bolj všeč, jaz sem sedaj v novega padla,ker sem 1 letnik ponavljala. Je že res da imamo precej manj predmetov,samo je pa tam bolj strokovno vse skupaj-vsaj meni se zdi.

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Komunikatorka
Glede ocen nimam pojma. Jaz sem bila dobra,pravdobra,odlična,pa mi je zmanjkala 1 točka za redni študij. Pa zaključne sem naredila z odličnim. Če se potrudiš sploh ni panike. Drugače pa ne vem če iz Tacna lahko kar tako prideš,ker se moraš isto vpisat kot vsi ostali. Nimaš nobenih privilegijev.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
zanima, če bi buila prometni tehnik kasneje bi pa šla naprej isto smer prometa ali je rtes možno, da prideš v policijo tudi zaradi t6ega ker imaš že malo podlage glede te šole???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ta šola je bla moja največja želja od kar pomnim zase..
ampak sm si premisla ker mam možnost samo izredno pa mi je mal predrago. Pa še zarad tega ker je baje ful težko dobit službo, ker pač nimaš nobene prakse.
Za v Tacnu je pa tud bl tko tko, k itak zdj k bo šla HR v EU sploh ne bo mej tk da bojo ful policajev odpuščal..

Za v Tacnu je pa tud bl tko tko, k itak zdj k bo šla HR v EU sploh ne bo mej tk da bojo ful policajev odpuščal..

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
- Komunikatorka
ja to je res pa še lahk odpreš svojo varn.službo al pa kakšno detektivsko agencijo..še bolš
sam mora te to veselit pa je 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
- Komunikatorka
sj js sm sam rekla da lahko odpre, ne da takoj ko konča šolanje. Lahko tud čez par let...
sam to je tud bl tko..uspet v detektivskem poslu je.. kokr js vem je ful mal det.agencij v slo, lahk da se motm, sm je pa zanimivo vsaj men