Jaz bom hudička, v BTC-ju sem kupla rožičke, moja pridna mami pa mi je nardila krilce in rep. Drugače grem vsako leto pustovat, že enih 6 let. Mi je ful zakon, da vsaj enkrat me ljudje ne spoznajo.
krfjolca napisal/-a:Jst mam pa problem ... Kako za vraga naj psa našemim v kamelo! Ne moreva bit arabca brez kamele, no! Saj barve je že taprave (goldbringer )
iz kartona al pa pene nardiš grbo in jo z gumico okoli trupa psa navežeš
ivana orleanska napisal/-a:kako se naj našminkam za aladinovo punco...kaj je to emmm jeane ali nekaj takega sploh ne vem definirati kaj bom (malo pomagajte!)
jasmin...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Dolce napisal/-a:Hey! A katera ve kje bi dobila na netu slikce za make up za hudicka? Kako se namazat? LP
na netu nevem.. poglej mau po googlu.. drugače pa sem vidla eno hudičko, k nam je pršla na vrata trkat in je mela obraz bolj v belo pobarvan (ne čist belo, ampak čis tko v easy), pol je mela pa tko an nekaterih mestih rdeče, kot npr, na ustih.. (nej bi predstavljalo kri) je blo kr ql vidt..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..