Marateja, se čist strinjam. Recimo V leru, Blues za Saro... Tolk brezvezna filma, da zraven brez problema zaspiš. Tu pa tam mi je tud dost beden film, ampak sem ga gledala samo zato ker poznam na videz igralce, in me je zanimal, kakšni so Film pa nič kej posebnega, pa tolk šare so zganjal okrog tega.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Nism jih velik vidla, ampak zmagata ga sreča na vrvici pa kekec. Sreča na vrvici mi je ušeč, k lahko mal vidm kašna je bla Lj 30let nazaj, pa obleke pa to, pa tud drgač mi je ušeč, Kekec pa zato, ker me je soseda ene 3 leta skos posiljevala z njim in sva ga gledale usak dan po cca 3x. Posledica - znam ga na pamet, dobesedno. Kšn kadr sicr spustim, drgač pa skor use dialoge znam. Pa kajmak je tud hud
tko izpade k da smo zgubl ves smisel za humor, ko ni blo več Juge. same zatežene filme še delamo, nekaj jih pol izstopa po zgodbi mrbit.
zadnje čase en bolj zabaven slo film (čeprov mal grenak priokus, sploh konec) je bil Kajmak in marmelada, pa še to ga je napisu Bosanc, tko da tok o slo humorju.
Men so tut velik bolj všeč tastari filmi kakor pa zdej tet ta nov. Če slučajno kakšnga pogledam se vprašam če znamo mi sploh še kakšen dober film narest...kr to kar zdej delajo ni za nikamor
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Od teh slovenskih filmov zadnjih nekaj let mi je bil res daleč najboljši Zadnja večerja. Super film! Tud Kajmak&Marmelada je bil qL. Slepilo - not for me. Nepopisan list - zanič. Razni Kekci, Ne joči Peter, Vesna - to so pa itak legende. Rada bi še sam pogledla Odgrobadogroba od Cvitkoviča.