Men je boljš, če je tip višji (ok, kar pri mojih 165 cm niti ni tak problem ). Verjetn se pa ne bi pretirano obremenjevala, če bi bil manjši! Itaq je ta stereotip samo v naših glavah...Poznam pa ženske, ki ne bi za vse na svet hodile s tipom, ki bil manjši! GLUPO!!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Sama sem dosti visoka, zato majhni ne pridejo v poštev, ker se mi to zdi neestetsko . Ja pa fajn je, ko se moraš malo pomatrat, da dobiš lupčka, kaka pručka je obvezen dodatek , ali pa se on skloni pol pa je lahko kaka druga akcija tudi, če pa je že v napol sedečem položaju .
jaz sem od svojega fanta manjša pbr. 20 cm. Mi je to zelo všeč. KO me stisne k sebi, se počutim varno, Ko mi dvigne v naročje, se počutmi nebeško. Sicer pa se v določenih položajih telesa, vse izravna...
Tud jaz sem mnenja, da morajo biti moški višji od svojih punc. Čeprav me ne moti, da je moški manjši. Na srečo sem jaz manjša od mojega dragega nekje 7 cm - za mene ravno prav, ker prejšnji je bil 20cm višji in mi ni bilo preveč všeč
moj bivši je bil 2 cm nižji, moj sedanji dečko pa je enih 15 cm višji... in meni je bolj všeč višji... enostavno mi je kjut ko se mora malo sklonit, da me lahko poljubi
Men je ful fajn, če je tip višji od ženske. Sploh pa je za mene to čist normalno, sj sm velika 1,60 moj fant pa je 20 centi višji od mene. Men je full čudno, če je punca majhna tip pa še manjšii od nje.