sploh ne vidm smisla da bi hodu en zraven drugega kot da bi bla sam frenda...nvem s tem pokažeš neko navezanost, nek občutek varnosti in ljublenosti...vsaj jz tko vidm.
hehe še zdaj se spomnim ko me je prvič prijel za roko... res je lep občutek. mojega fanta rada držim za roko, ker se ga rada dotikam, ker s tem pokažem da je zaseden , ker imam občutek povezanosti, ...
pač lepo mi je
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Nope, skor nikol se ne drživa za roke. Nevem, men je to ful mem . Sej eni so ffuulll kjut, sam men pa njemu nekak ne sede. Valda pa namest tega skoz padajo lubčki
oh ja res je fajn k se tko drzis za rokce. jst sm enkrat v sluzbi vidla ostarel parcek, ki se je drzal za roke. tkt sm pomisnla d tut jst hocm met tazga tipa k se bo po toliko letih se vedno z mano drzal za roke in bom se zmer njegova.
za naju je držanje za roke ....hm .... kr nekako sva bol povezana........al pa če mi je hudo me prime zaroko da me pomiri to mi velik pomen.....
jst dajem velik pomen na to da se vsake tok časa za rokice sprehajava.....
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
ka pa wem..jz&moj dragi se drživa za roke zato da se vidi da mava en drugega rada, lep občutek je..pa še vizualno lepo zgleda ane je pa tut včasih tak da se ne ane to je ponavadi takrat ko greva s kolegi v parih kam vn..pa pol hodmo babe uzadi pa debatiramo, moški pa uspredi al pa če mogoče kdo od naju tečka pa ga iz zlobe spustim za rokco, da čuti da sm mu mal kako stvar zamerla, pa pol takoj zrihtama ker že kr išče kje lahka spet prime